koblih69 Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Kolegové, prosím Vás o zkušenosti s nákupem na tomto webu: www.poljot24.de , ze starších příspěvků se zdá, že je vše v pořádku, ale chci se ujistit. Ideálně kdyby se našel někdo kdo by objednával a mohl jsem se k němu přidat. To co mě v tuto chvíli zajímá je: http://www.poljot24.de/en/pd-984950530.htm?categoryId=6 Díky
Filipes Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 DHL ti přiveze hodinky a sušenky až domů
Petr28 Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Já sušenky nedostal.. Jinak ale naprostá spokojenost. DHL ti přiveze hodinky a sušenky až domů
koblih69 Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Já sušenky nedostal.. Jinak ale naprostá spokojenost. DHL ? To jsou ti kucí co když potřebuju poslat dokumety k obchodu za 1,5 mil. tak aby bylo do 24 hodin v Polsku je po 5-ti dnech najdu v Německu? Nebo co následně pošlu nějaký zboží do Německa a po 4 dnech se mi vrátí z Ostravy jako nedoručené , no tak to mám teda radost.... to si tam snad raději dojedu. PS: prosím to není pokus strhnout debatu na diskusi o DHL, to jenom že ze 2 pokusů o to s nimi začít spolupracovat skončily oba neúspěšně.... vím že mají miliony spokojených uživatelů, jen já s nimi asi nemám štěstí... to je jen takový povzdech
garfield Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Já můžu jen potvrdit absolutní spokojenost, hodinky přišly v pořádku za dva dny i se sušenkami. Platil jsem až po převzetí a zkontrolování Tomu říkám důvěra k zákazníkovi!
Děda Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 mohu jenom doporučit. Loni před Vánocemi, jak se ČS zhroutili platby na karty, tak mi K. poslal hodinky jen tak a platil jsem mu až příkazem. seřídil mi Aviatory II tak , že dělají 1s. denně. Až mě to rozčiluje, chci si taky pohrát, že.
Návštěvník tolja Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 DHL ? To jsou ti kucí co když potřebuju poslat dokumety k obchodu za 1,5 mil. tak aby bylo do 24 hodin v Polsku je po 5-ti dnech najdu v Německu? Nebo co následně pošlu nějaký zboží do Německa a po 4 dnech se mi vrátí z Ostravy jako nedoručené , no tak to mám teda radost.... to si tam snad raději dojedu. PS: prosím to není pokus strhnout debatu na diskusi o DHL, to jenom že ze 2 pokusů o to s nimi začít spolupracovat skončily oba neúspěšně.... vím že mají miliony spokojených uživatelů, jen já s nimi asi nemám štěstí... to je jen takový povzdech Máš recht, hodinky od Juliána došly v pohodě, ale DHL je naprosto tupě doručovala na adresu třikrát za sebou v dopoledních hodinách bez snahy o telefonický kontakt, který samozřejmě měli od Juliána. Třeba se za uplynulý rok už zlepšili. Taková PPL mě vždy před dodáním zavolá, a ujistí se, že věc v danou dobu na daném místě převezmu.
kubson Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 ppl? ta mi s oblibou nechává balíky za dveřma...
Hanusek Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 ppl? ta mi s oblibou nechává balíky za dveřma... zrovna dneska mi kluci z PPL volali o půl šesté večer, esli bych si pro balík nepřijel do sousední vesnice, že toho mají nějak moc. Nekecám...
Návštěvník tolja Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Že jsem nebyl zticha. Teď vypadám, jako bych rozvážel balíky u PPL
NIGHTinGALE Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Kolegové, prosím Vás o zkušenosti s nákupem na tomto webu: www.poljot24.de , ze starších příspěvků se zdá, že je vše v pořádku, ale chci se ujistit. Ideálně kdyby se našel někdo kdo by objednával a mohl jsem se k němu přidat. To co mě v tuto chvíli zajímá je: http://www.poljot24.de/en/pd-984950530.htm?categoryId=6 Díky Si je kup od Grgy. Zrovna je prodává.
koblih69 Odesláno 21. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Si je kup od Grgy. Zrovna je prodává. Díky za tip už mi je nabídnul před inzercí - cena korektní, sice ta barva ciferníku nic moc, ale nabídka stála za to, bohužel mezi tím jsou na cestě moje snové Chronografy ve zlatě - viz níže a tak moje choutky musím tak na 2 měsíce mírně krotit....
B.F.G. Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Díky za tip už mi je nabídnul před inzercí - cena korektní, sice ta barva ciferníku nic moc, ale nabídka stála za to, bohužel mezi tím jsou na cestě moje snové Chronografy ve zlatě - viz níže a tak moje choutky musím tak na 2 měsíce mírně krotit.... Koukám, že to nakonec dopadlo, GRATULUJI!
koblih69 Odesláno 21. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Koukám, že to nakonec dopadlo, GRATULUJI! No jo, nekup to za 5,5 k .....
boo-beek Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 No jo, nekup to za 5,5 k ..... Taky blahopreju, k super nakupu
koblih69 Odesláno 22. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2007 Tak jsou doma: zápory - * pásek, který vypadal slušně je na vyhození * cifermník nic moc některé nápisy po opkraji setřelé, ale to není tragédie nicméně stále krásný na běžné nošení - navíc se dá sehnat nový za 20 USD * Zadní zlaté víčko nesedělo - dalo se poměrně snadnu utužit a drží perfektně. * nestandardní osišky - náhradní nejsou běžně k dostání, takže jednu špatnou bylo třeba vyrobit na míru ( cca 15 minut práce ) klady + * pouzdro v perfektním stavu včetně sklíčka.... * hodinky o kterých jsem snil a myslel jsme, že je v takovémto stavu nekoupím ve zlatě pod 10 k * strojek v perfetním stavu - vizuálně jako nový, v průběhu jednoho dne poměrně přesný ( odchylka jistě pod 30 s za den ) * stopky fungují z toho jsem měl obavy Závěr, když zapomenu na ty mouchy nahoře tak které jsem vyřešíl, tak zbývá jen ciferník - není dokonalý, ale myslím, že vypadá takto lépe než kdyby tam svítil zcela nový, takže zatím nepočítám ani s potiskem ani s výměnou - líbí se mi takto. Jinými slovy - doprdeléééé já mám takovou radost.
masak Odesláno 1. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2007 Dobry den mohu se zeptat jak je to z dopravou a platbou pri nakupu u www.poljot24.de jestli se plati v eu, nebo v ceskych korunach,,a pri prevzeti hodinek nebo platbou na ucet,,a posledni dotaz jak jste spokojen stimto obchodem a pripadnou reklamaci,,dekuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se