Jiribartl Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Chci trochu zcivilnit potápky na gumě a tak jsem se rozhodl pro tento druh řemínků. Včera už jsem pro něj jel, ale prodávající mě upozornil na možný vznik mapových fleků při delším styku s mořskou vodou nebo teplou vodou v termálech. Chci se proto jen zeptat, zda někdo máte s tímto hirschem praktické zkušenosti. Vím, že jsem tu kdysi někde o něm cosi četl, ale nemohu to najít.Díky
malda Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Nevím, jestli ti moje informace pomůže, ale měl jsem Hirsch Tiger, několikrát byl se mnou na plaveckém bazénu, a naprosto bez újmy. Vím, že na bazénu tak agresívní voda jak v moři není, ale kojenecká voda to taky není. Můžu jen uzavřít, že tak pohodlný a krásně propracovaný řemen jsem nikdy neměl.
Rybiz Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Ja jsem pouzival ten cerno-cerveny co mas jako prvni foto, byl se mnou nekolikrat v bazenech a absolutni pohoda. V mori nebyl.Kazdopadne jestli koupis ve strapshopu, a bude v zaruce, bych se nebal reklamovat v pripade ujmy. Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem Rybiz
M-72 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Ahoj mám červený Hirsch Tiger na béčkách, pokud se namočí tak trochu ztmavne. Jakmile vyschne, tak se původní barva vrátí. Patrně myslel toto..... řemen je ale perfektní. Tato jeho vlastnost mi vůbec nevadí :-)
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Mam ho na hamiltonech a po namoceni jsem si zadnych map nevsiml. Vse se zda ok.
kotuc20 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Ja mám čierno červený Robby a na kúpalisko som ho zobral. Na farbe nieje nič vidno. Veľmi dobrý remienok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se