WatchFan1 Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 BALL Engineer-Hydrocarbon - "Mad Cow"
PhoeniX Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Ale jo, hodinky jsou to pěkný, možná truchu macatý, ale jde to.
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Otevru tohle stare tema. Koukal jsem tady na foru na par fotek hodinek Ball. A trochu mi vadi ze pokud maji cislice slozene z tritiovych trubicek, nejsou dotazene. Tady z tohoto prispevku napriklad briska u sestky a devitky. U dalsich jsem videl nedotazenou tricitku. Nevim , treba to ma nejaky vyznam...
cody Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Me by zajimalo to uchyceni tahu. Ac je to stara fotka, nevite nekdo proc ma pouzdro dve dirky?
1Lachtan Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 cody napsal: Me by zajimalo to uchyceni tahu. Ac je to stara fotka, nevite nekdo proc ma pouzdro dve dirky? Předpokládal bych, že jsou tam z důvodu aretace toho tvarového článku
spiderer Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 1Lachtan napsal: Předpokládal bych, že jsou tam z důvodu aretace toho tvarového článku
bandicoot Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Přesně tak - jedna díra je pro stěžejku (šroub) a druhá pro šroub, který vymezuje pohyb článku (max. v řádech milimietrů). A není to na tvarovaný koncový článek u pouzdra, ale na druhý článek (ten prostřední díl z koncovky) - zabraňuje protáčení, jako je těch dalších článků.
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Napadlo me to, ale nechtelo se mi verit... Cekal bych spis dokonale spasovani koncovky a pouzdra bez vule, totok se mi nelibi. Takze ten ...tvarovaný koncový článek u pouzdra, ale na druhý článek (ten prostřední díl z koncovky) - zabraňuje protáčení, jako je těch dalších článků... prostredni dil je porad ve stejne poloze k pouzdru a "nezlomi" se okolo ruky? edit: Tusim ze to tak maji i Samuraje? Myslim ten dilek napevno, ne dve diry. Upraveno 20. července 2009 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se