Přejít na obsah

_______BALL Engineer-Hydrocarbon - "Mad Cow"_____

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Otevru tohle stare tema.

Koukal jsem tady na foru na par fotek hodinek Ball. A trochu mi vadi ze pokud maji cislice slozene z tritiovych trubicek, nejsou dotazene. Tady z tohoto prispevku napriklad briska u sestky a devitky. U dalsich jsem videl nedotazenou tricitku. Nevim , treba to ma nejaky vyznam...

Odesláno

Me by zajimalo to uchyceni tahu. Ac je to stara fotka, nevite nekdo proc ma pouzdro dve dirky?

post-3003-1248004723.jpg

Odesláno

Přesně tak - jedna díra je pro stěžejku (šroub) a druhá pro šroub, který vymezuje pohyb článku (max. v řádech milimietrů). A není to na tvarovaný koncový článek u pouzdra, ale na druhý článek (ten prostřední díl z koncovky) - zabraňuje protáčení, jako je těch dalších článků.

Odesláno (upraveno)

Napadlo me to, ale nechtelo se mi verit... Cekal bych spis dokonale spasovani koncovky a pouzdra bez vule, totok se mi nelibi.

Takze ten ...tvarovaný koncový článek u pouzdra, ale na druhý článek (ten prostřední díl z koncovky) - zabraňuje protáčení, jako je těch dalších článků... prostredni dil je porad ve stejne poloze k pouzdru a "nezlomi" se okolo ruky?

edit: Tusim ze to tak maji i Samuraje? Myslim ten dilek napevno, ne dve diry.

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...