martinek27 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Musím říct, že ty bílé jsou nádherné!!! http://www.audemarspiguet.com/en/watch-collection/royal-oak-concept/26580IO.OO.D010CA.01 video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Za mě zas spíš ty šedé. Nádhera. Snad bych se obešel bez toho seřizovadla čehosi ( asi druhé zńy) tam, kde tuším čtyřku. Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 ja tam vidim casio gshock baby.. ale je fajn, ze tohle jde totalne mimo me, aspon nemam rozpoctove problemy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ja tam vidim Merkur nebo spis Lego Duplo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Za mě zas spíš ty šedé. Nádhera. Snad bych se obešel bez toho seřizovadla čehosi ( asi druhé zńy) tam, kde tuším čtyřku.Nadhera jo? Boze muj, za ty penize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Rekvizita do Star Wars? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 16. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Jedna reálná fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 GG se obrací v hrobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek87 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 V té šedé barvě? OMG:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Měl jsem na ruce obě varianty a zrovna mě se tedy ty bílé naživo vůbec nelíbí, neuměl bych si představit s tím někde chodit, ale ta černá je přesně noapak. Na pohled totální technická pecka, která si relativně uhlazeným pouzdrem vůbec neříká o větší pozornost, než je potřeba. Hlavně jen co se týká prvního dojmu, černá keramika vypadá draze a luxusně, bílá naopak působí na lidi spíše jako nějaký plast, takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Měl jsem na ruce obě varianty a zrovna mě se tedy ty bílé naživo vůbec nelíbí, neuměl bych si představit s tím někde chodit, ale ta černá je přesně noapak. Na pohled totální technická pecka, která si relativně uhlazeným pouzdrem vůbec neříká o větší pozornost, než je potřeba. Hlavně jen co se týká prvního dojmu, černá keramika vypadá draze a luxusně, bílá naopak působí na lidi spíše jako nějaký plast, takže tak. Viděl jsem Moony v bílé keramice a taky to působilo jak z plastu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se