Verdi Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Zdravím fórum, jsem zde nový a jsem moc rád, že jsem Vás našel. Potřeboval bych ještě nějakou další inspiraci při hledání hodinek do 20.000,- Kč. Budou to moje první kvalitní hodinky, které potřebuji na denní nošení. Zatím nemám preference k nějakému výrobci (Německo, USA, VB, Švýcarsko, Japonsko). Hledám hodinky s kovovým tahem, chtěl bych titanové se safírovým sklíčkem, chrono. Mým favoritem jsou zatím Citizen AS4020-52E a jejich titanové alternativy (objevují se s jiným číslováním), které se i v ČR dají sehnat kolem 14.000,- Kč. Vím, že s nimi chybu v žádném případě neudělám. Obdobné kusy jsem našel u Seika, Casia a Tissotu, ale ty se mi tolik vzhledově nelíbily. Kromě uvedených značek máte nějaké doporučení?
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Inspirace ? Jo tak ta je přece fšude tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/21-obecn%C3%A1-diskuse-o-hodink%C3%A1ch/ No přeji dobré počtení.......
Kluk jako buk Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 První kvalitní hodinky a celkem zajímavej rozpočet - poradil bych ti v první řadě nic neuspěchat a důkladně pročítat fórum. Tyhle Citizeny nejsou vyloženě špatný, ale jsou přesně podle hesla "čím víc budíků, tím víc adidas". Ten ciferník je imho strašně přeplácanej a když podobný hodinky vidím na někom v trošku slušnějším oblečení, působí jak pěst na oko. Myslím, že jdou vybrat daleko elegantnější a vkusnější hodinky v týhle cenový relaci. Zkus se zamyslet, jestli by se tě nechytly hodinky s mechanickým strojkem, na kterej by skrz dýnko bylo vidět, a ty by ses moh kochat tím, jak šlape. Ze značek, co jsi nezmínil - Certina, Hamilton, Christopher Ward, nebo klasicky cokoliv z nabídky Chronoshopu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se