Přejít na obsah

Vintage Fortis fake?

Návštěvník modra.langusta

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 18:26, YPO napsal:

hele a dělá vám to radost ? ..... nebo jak se potom cítíte ? ..... jakože líp, nebo jak ? ...... nějak se do toho neumím vcítit, tak bych chtěl ten pocit popsat, abych věděl o co přicházím

No a tobe pripada jako normalni ze nekdo prodava padelek a jeste ma tu drzost ze napise stari 40-50let? me teda ne:-(

Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 18:26, YPO napsal:

hele a dělá vám to radost ? ..... nebo jak se potom cítíte ? ..... jakože líp, nebo jak ? ...... nějak se do toho neumím vcítit, tak bych chtěl ten pocit popsat, abych věděl o co přicházím

Normálně jsem si k tomu bouchnul šáňo, jak mě to potěšilo. Možná pokoupím i nějaké památeční hodinky, abych na to mohl časem zavzpomínat. Třeba raritní fíky ze soukromé sbírky...

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 19:02, kupko napsal:

No a tobe pripada jako normalni ze nekdo prodava padelek a jeste ma tu drzost ze napise stari 40-50let? me teda ne:-(

mám pocit že tebe sem se na nic neptal a tam kde jsem se ptal jsem se kloudné odpovědi nedočkal 

Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 19:09, YPO napsal:

mám pocit že tebe sem se na nic neptal a tam kde jsem se ptal jsem se kloudné odpovědi nedočkal 

Si to vyzkousej :) Ses starej pard, fiky poznas ;)

Odesláno

...a tam kde jsem se ptal jsem se kloudné odpovědi nedočkal 

Na hloupou otázku...

Žádné extrémní nadšení mi to nepřineslo, ale nepřijde mi OK, když někdo prodává fíky (o kterých to zcela evidentně dobře ví) jako nějakou raritu. Že je to proti pravidlům Aukra je mi celkem šumák, ale aby někdo vysolil nemalý peníz za hodinky a pak mu přišel tenhle paskvil z Indie se mi prostě nelíbí. Tak jsem to nahlásil, stejně jako bych nahlásil, že sousedům někdo vykrádá byt - prostě se to nedělá.

Tohle není o nějakém bonzáctví, jestli tvůj dotaz směřoval na tohle. Pokud nesměřoval, budeš nám asi muset objasnit, proč tobě by přišlo lepší to neohlásit.

Odesláno

Chlape, myslíš že na tohle existuje kloudná odpověď, která by tě uspokojila, nebo prostě jen čekáš na námět k diskuzi? Myslím že to druhé. 

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 19:27, RedAce666 napsal:

Na hloupou otázku...

Žádné extrémní nadšení mi to nepřineslo, ale nepřijde mi OK, když někdo prodává fíky (o kterých to zcela evidentně dobře ví) jako nějakou raritu. Že je to proti pravidlům Aukra je mi celkem šumák, ale aby někdo vysolil nemalý peníz za hodinky a pak mu přišel tenhle paskvil z Indie se mi prostě nelíbí. Tak jsem to nahlásil, stejně jako bych nahlásil, že sousedům někdo vykrádá byt - prostě se to nedělá.

Tohle není o nějakém bonzáctví, jestli tvůj dotaz směřoval na tohle. Pokud nesměřoval, budeš nám asi muset objasnit, proč tobě by přišlo lepší to neohlásit.

V 13. 12. 2015 v 19:28, Sborez napsal:

Chlape, myslíš že na tohle existuje kloudná odpověď, která by tě uspokojila, nebo prostě jen čekáš na námět k diskuzi? Myslím že to druhé. 

synci .... jenom nemám rád udavačství, přizdisráčství a upozorňovače ...... lže kde kdo .....  TV (reklama) .... tisk .... bilbordy ..... soused ..... bonzujete i tam ? 

je pravda že lidstvo potřebuje materiál vašeho ražení, páč nemusí přemejšlet .... "někdo" ho upozorní .... fajn svět :D

Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 19:35, YPO napsal:

synci .... jenom nemám rád udavačství, přizdisráčství a upozorňovače ...... lže kde kdo .....  TV (reklama) .... tisk .... bilbordy ..... soused ..... bonzujete i tam ? 

je pravda že lidstvo potřebuje materiál vašeho ražení, páč nemusí přemejšlet .... "někdo" ho upozorní .... fajn svět :D

Já to věděl, to druhý to bylo.....

Odesláno

Já tak nějak tušil, že přijdeš s tvrzením (i když je totálně mimo), že "nemáš rád přizdisráčství". No nic, zviřátka krmím rád, troly ne - užívej svou bonz-free realitu.

Odesláno

Tak to se omlouvam ze jsem se ozval ale proste nemam rad podvodniky tot vse.

Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 19:35, YPO napsal:

No to si snad delas srandu co jsi to za cloveka to ti jako nevadi ze clovek co se nezajima o hodinky si koupi padelek s pocitem jak dobre utratil sve penize a pak zjisti ze ho prodavajici vlaste okradl TO JE HNUS VELEBNOSTI a lide co danemu tematu rozimi by meli pomahat lidem co o tom nic nevi a ne si hrat na spasitele sveta. jak to ma pak v te nasi republice vypadat rozhodne to neberu jako bonzovani.

Odesláno
  V 13. 12. 2015 v 21:58, Honza.manta napsal:

Klídek, holt všichni memůžou mít stejný názor.

Bych to zamkl, bez dalšího efektu neplodná diskuze....

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...