Karol Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 ...Myslim ,že Mitak pisal v jednom vlakne kde boli rady ohladom kupy potapok ,že ked ich dotyčny kupi určite ich nikomu druhemu na ruke neuvidi :-)......takže radim zosynchronizovat GPSka a uspešne sa jeden druhemu vyhybat :-),pretože toto je už docela velka koncentracia na velmi malom uzemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 ...tak su konečne doma ked bude lepšie svetlo hodim nejake lepšie foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Paráda...moc pěkné. Potom déj více foto. Sklíčko je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tak jsi se konečně dočkal... máš ty stejné jako já - co na ně říkáš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) ....tak ked človek pozrie na to spracovanie tak super hrany nadherne brusene,lumi neskutočne,krasny chod lunety,korunka šrobuje dokonale,to vypukle sklo je proste užas a ocelovy tak je kapitola sama o sebe tak si predstavujem remienok s regulaciou.........na ruke mi sedia fakt super ja myslim že za tie peniaze to určite stoji.........škoda akorat keby tam bol eta strojček malo by to aspon aj v buducnosti nejaku zbytkovu hodnotu ....ale aby som len nechvalil.......vobec netikaju to puzdro je tak masivne že su potichu a to je chyba ....wizard-ov.: myslim že mame uplne stejne Upraveno 4. března 2016 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Zbytková hodnota Modely s Etou byly drahé. Věřím, že při prodeji bys tratil stejně ať bys prodával Etovou verzi nebo tuto Miotovou. Miotu koupíš levněji, prodáš levněji. Etu koupíš dráž, prodáš dráž a to kdo ví, jestli.Co se týká lumi, doporučuju menší model A1 42mm nebo 1. generaci, tam je lumi boží. Tady je ok, ale míň svítící luneta mi vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) .... ja som ešte ani jedny svoje hodinky nepredal zatial ,možno aj na to dojde mam toho už akosi vela :-)......však vieš ako som to myslel :-).. A1 už su vypredane v 42MM už len jeden model tam je.....ja etu ešte doma nemam tak aj preto remcam ...kecam predal som tu nejake primky pre mna nenositelne Upraveno 4. března 2016 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Ony už jsou vyprodané snad všechny A1 v oceli. Ale naštěstí se i u nás na fóru prodávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 A se super příslušenstvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 ......dufam ,že vyjdu nove a ešte krajšie modely ak dodržia nastavenu latku kvality ,tak s činou nemam žiadny problem ......v amerike nechceli verit že tie hodinky su vyrobene v čine :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Tak v Americe spousta lidí nechce věřit, že Evropa není jeden stát. To mi nepřijde jako vhodný ukazatel kvality A1 je jejich povedený design, ty ostatní podle mě už jsou moc přerostlé nebo kopírují moc známé věci. A7 je dle mě taky moc povedený model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 ..uvidime ake budu novinky........kvalitu spracovania porovnavam len s tym čo doma mam a to nie su nijak exkluzivne kusky ani značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se