Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte pěkné hodinky. Jaká je to značka?

Když vám to řeknu, tak bude celá republika řešit, kolik stály a kde jsem je koupil... To jsou hodinky TAG Heuer Monaco. Jsou slavné tím, že je měl Steve McQueen v jednom filmu, kde hrál automobilového závodníka. Vyrábějí se v podstatě jako retro model, vypadají jako ze sedmdesátých let, a tím jsou zajímavé.

Nechcete raději rovnou říct, kolik stály, aby to celá republika neřešila?

Nechci. (Typy Tag Heuer Monaco stojí v internetovém českém obchodě od 52 do 142 tisíc korun, pozn. red.) Ale chci říct jinou věc: já ty hodinky nemám proto, že jsou drahé, ale protože mám rád věci, které mají styl, charizma, nějakou historii. Kdybych chtěl nosit drahé hodinky, tak budu mít Rolexky - ty bych si třeba nikdy nevzal.

viz tady

Odesláno

Taketo clanky "milujem" :gun_bandana: - ake mate auto, hodinky, co jete... Ale nikto sa neopyta kolko investujete do vzdelania, kolko hodin denne pracujete...

Odesláno
  farářskej napsal:

Nechci. (Typy Tag Heuer Monaco stojí v internetovém českém obchodě od 52 do 142 tisíc korun, pozn. red.) Ale chci říct jinou věc: já ty hodinky nemám proto, že jsou drahé, ale protože mám rád věci, které mají styl, charizma, nějakou historii. Kdybych chtěl nosit drahé hodinky, tak budu mít Rolexky - ty bych si třeba nikdy nevzal.

viz tady

Typická práce novináře :thumbsdown_anim: , kdyby se třeba alespoň obtěžovali si zjistit cenu těch, které měl na ruce. Předpokládám, že modré chronografy, pak ta cena rozhodně není 52 - 142 ..... Jinak co říct? Dobrá volba!!!!! :thumbsup_anim:

post-1932-1192791510.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno

Mirku, tak ty novinářský mr.ky máme pořešený :crying_anim02: Prachsprostej bulvár na stránkách MF Dnes bych nečekal :crying_anim:

Odesláno

A co, že se tak divíte? MF Dnes je již 100% bulvár, z Blesku a podobných se stal megabulvár, už jsou za hranicí únosnosti... Kvalitní tisk se seriózními informacemi se nejen špatně hledá, ale málo lidem se chce vůbec číst, těžký boj :starwars:

No a že má Dalík na ruce, co má, nějak koresponduje s jeho postavením. Ať už je pozadí jakékoliv, to stejně nezjistíme :) Napište novinářce, ať mrkne sem na fórum, co kdo má a třeba by byli diskutéři podobně kamenováni čtenáři MF jako Dalík :D

Odesláno
  thovt napsal:
No a že má Dalík na ruce, co má, nějak koresponduje s jeho postavením. Ať už je pozadí jakékoliv, to stejně nezjistíme :) Napište novinářce, ať mrkne sem na fórum, co kdo má a třeba by byli diskutéři podobně kamenováni čtenáři MF jako Dalík :D

Aneb Chronomag = banda uhlobaronů, majitelů bordelů a autovrakovišť, která se každý den baví tím, jak si zase jeden z nich koupil nové hodinky za X desítek tisíc. To by zvedlo čtenost Chronomagu o 200% :thumbsup_anim:

Odesláno
  farářskej napsal:
Máte pěkné hodinky. Jaká je to značka?

Když vám to řeknu, tak bude celá republika řešit, kolik stály a kde jsem je koupil... To jsou hodinky TAG Heuer Monaco. Jsou slavné tím, že je měl Steve McQueen v jednom filmu, kde hrál automobilového závodníka. Vyrábějí se v podstatě jako retro model, vypadají jako ze sedmdesátých let, a tím jsou zajímavé.

viz tady

Hodil jsem to kolem poledne v chvatu, takže jsem se ani nevyjádřil. Čili:

Že klasický chrono Monaco na kůži stojí na krámě 74 900,- Kč je jistá věc. Otázka je jestli spíš nemá Tag Heuer Monaco Vintage (link na obrázek), ten vypadá daleko víc jako retromodel.

Rád bych řekl, že mě Dalík příjemně překvapil, protože bych ho osobně taxíroval spíš na breitlingáře (což nemyslím hanlivě) - nicméně musím říct, že toho o hodinkách neví asi moc, když je schopnej shrnout všechny rolexky do kategorie drahejch hodinek. Navíc já si pod souslovím "drahý hodinky" představím spíš něco od Dufoura nebo Voutilainena, ale nejspíš bych neměl doufat, že týpek jako Dalík dokáže něco takovýho ocenit.

Buďme rádi, že nosí mechaniku, kurnik...

Důvod, proč jsem to sem strčil, je ale ten, že si konečně i takovej novinářskej ksindl jako lidi z MF Dnes dal dohromady, že hodinky vypovídají něco o tom, kdo je nosí, a věnujou stroji, kterej má dotyčnej na zápěstí, patřičnou pozornost. Ne že by to těm jejich žvástům dodalo nějakou úroveň, já vždycky říkám, že poslední novinář v týhle republice byl blahý paměti pan Ferdinand Peroutka...

Odesláno
  farářskej napsal:
Důvod, proč jsem to sem strčil, je ale ten, že si konečně i takovej novinářskej ksindl jako lidi z MF Dnes dal dohromady, že hodinky vypovídají něco o tom, kdo je nosí, a věnujou stroji, kterej má dotyčnej na zápěstí, patřičnou pozornost.
Řek bych, že to platí obecně, že si lidi čim dál víc všímaj různejch obecně známejch znaků, mezi který patřej i hodinky, aspoň kolem mě to tak platí ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...