Filip R. Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 (upraveno) Zvazuji zakoupeni hodinek od Citizen. Konkretneji tento model Citizen AT1091-54F - RACING CHRONO. U nas je prodavaj na netu za asi 9720Kc...vim, ze jsou to jen quartz, ale ted pointa. U me v UK je v Argosu(www.argos.co.uk) maji v akci za 66,5L coz je na nase asi 2800Kc a tak se mi to jevi jako vyhodnej kup velmi... Nahodte sve poznatky a dojmy, popripade, co bych sehnal za obdobne prasule a obdobne kvalitni hodinky...jinak tim chci vyresit dar pro bratra na Vanoce Upraveno 19. října 2007 uživatelem Filip R.
vaba Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Kdyz je to darek, tak nic neres :-) a kupuj!!!
jas361 Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Já bych malinko přidal a koupil Seika 5, tím nic nezkazíš.
Filip R. Odesláno 19. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2007 jas361 napsal: Já bych malinko přidal a koupil Seika 5, tím nic nezkazíš. njn, ale ktery Seika 5 presneji myslis...nahod mi nejaky model
Foundryman Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 V případě SEIKO 5 bych byl opatrný, pokud není obdarovávaný fandou mechanických hodinek, je zmíněný Citizen za uvedenou cenu mnohem lepší volbou.
Filip R. Odesláno 19. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Foundryman napsal: V případě SEIKO 5 bych byl opatrný, pokud není obdarovávaný fandou mechanických hodinek, je zmíněný Citizen za uvedenou cenu mnohem lepší volbou. Jinak chtel jsem spis vedet, co si myslite o tomto modelu, jeho cene, jak berete znacku Citizen, a jestli se da neco sehnat v teto cenove relaci s obdobnymi parametry...pro mne (zatim ne moc osviceneho) se to jevi jako dobry kup. A mechaniky v tomto pripade ne...obdarovavany trpi takzvanym syndromem KOPR
Návštěvník RaGe Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 Na vojně jsme KOPRem nazývali Kure...ý odpor k práci
vlasta66 Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 Filip R. napsal: Jinak chtel jsem spis vedet, co si myslite o tomto modelu, jeho cene, jak berete znacku Citizen, a jestli se da neco sehnat v teto cenove relaci s obdobnymi parametry...pro mne (zatim ne moc osviceneho) se to jevi jako dobry kup. Pěkný a kvalitní sportovní hodinky a za tu cenu asi nic lepšího nekoupíš.
Filip R. Odesláno 20. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2007 vlasta66 napsal: Pěkný a kvalitní sportovní hodinky a za tu cenu asi nic lepšího nekoupíš. Dik Vlasta66...toto jsem chtel slyset. to RaGe: presne tak, to je KOPR - tvuj syndrom z vojny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se