MíraMíra Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Ahoj všichni, po dlouhém vybíraní jsem se nakonec beznadějně zamiloval do nádherných Seiko SARX015 a teď řeším, kde je zakoupit. Co jsem tady všude možně vyčetl, tak v úvahu připadají asi tři možnosti: http://www.seiyajapan.com/products/seiko-automatic-presage-sarx015 http://www.creationwatches.com/products/search/results.html?search_in_description=1&keyword=Sarx015 http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-automatic-presage-23-jewels-sarx015-mens-watch.html Otázka samozřejmě zní, kde a proč by jste je koupili ? Budu rád i za případné jiné tipy. Díky moc všem
Gulas Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Osobní zkušenost nemám s žádným z výše uvedných, ale já bych koupil u Seyia. Recenze perfektní a i po příp. doplacení DPH vychází cena dobře. Jsi si jistý, že chceš nové? Jinak bys třeba mohl zkusit poptávku v rámci fóra. Třeba by je někdo pustil.)
MíraMíra Odesláno 22. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Zatím to taky vidím na Seiya. O poptávce na fóru jsem taky přemýšlel, ale bude to dárek k mým 30tým narozeninám, tak bych ideálně chtěl nové.Je teda pravda, že jsou dost přes plánovaný rozpočet, jak už to bývá Holt si musím připlatit, ale musím je mít!!!
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Začínám trochu zvažovat citywatches. Jestli správně počítám rozdíl v ceně je nějakých cca 900kč, ale zase žádný vyřizování cla, dph atd a nikdo se mi nebude hrabat v balíčku. Ono i šikovným celníkům v ČR můžou rozbalený hodinky spadnout na zem, ani bych se tomu moc nedivil.Bral jste u nich někdo něco v poslední době ??Nějaký názory ?Děkuji..
jvapen Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 No rozdíl mezi citywatches a seiya je zhruba 140 USD, což není zrovna málo. Ještě bych si zjistil, zda hodinky objednané ze citywatches půjdou pouze v rámci EU a nebo přiletí z Asie (Hong Kong, Singapore apod). Když jsem měl vyhlídnuté hodinky, našel jsem je v prodeji na Amazonu a jako jejich dodavatel byla stejně uvedena společnost z Asie a odtud by byly hodinky dodané, takže bych si clo a dph při dovozu stejně neodpustil. Sám jsem objednával pouze z creationwatches, hodinky dorazily asi za 4 dny DHLkou, vyclení proběhlo online. DHL chce pro vyclení dodat fotku platby z účtu (paypal apod.) a fakturu od prodejce. Proclení u DHL přišlo na nějakých 450-480Kč, už nevím přesně.Osobně bych asi šel do hodinek ze Seiyajapan, cena je nejrozumnější, recenze na obchod dobré a po zaplacení cla a dph ještě přijatelná cena.
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Díky za názor. Každopádně co jsem zde četl, tak podle všeho citywatches.co.uk posílá přímo z EU a tím pádem, už bez CLA a DPH. Potom je rozdíl v ceně právě zmiňovaných cca 900kč. Tak nevím, jestli se to vyplatí dát za ušetření času s procedurami kolem CLA atd. Zas vidím i menší výhodu v tom, že už by hodinky přišly originál zabalené a nikdo, už se v nich zbytečně nevrtal. Jestli se mílím a je to jinak budu rád, když mě někdo vyvede z omylu. Děkuji
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Co říkáte na tohle? nemáte někdo prosím zkušenost ? http://www.ebay.com/itm/Seiko-Presage-SARX015-Automatic-23-Jewels-Made-in-Japan-100-GENUINE-JAPAN-/301683734686?hash=item463dc0789e:g:1kQAAOSwHnFVncQm
JaRooN Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Co říkáte na tohle? nemáte někdo prosím zkušenost ? http://www.ebay.com/itm/Seiko-Presage-SARX015-Automatic-23-Jewels-Made-in-Japan-100-GENUINE-JAPAN-/301683734686?hash=item463dc0789e:g:1kQAAOSwHnFVncQmZkušenost ne, ale má při spoustě prodejů feedback 99,8%, používá PayPal a zasílá kamkoliv. Nebál bych se a šel do toho.
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Zkušenost ne, ale má při spoustě prodejů feedback 99,8%, používá PayPal a zasílá kamkoliv. Nebál bych se a šel do toho.Tak jsem je tam vzal. Snad bude vše ok
JaRooN Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Věřím, že ano. Při nákupu u ověřeného prodejce přes eBay a platbě přes PayPal je riziko téměř nulové. Ty záruky jsou nastaveny tak, že kupujícího chrání jak batole.
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 OK, teď už jenom čekat a čekat... Díky všem, co mi na fóru radili .
Marfael Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 OK, teď už jenom čekat a čekat... Díky všem, co mi na fóru radili .Vybrals velmi dobře a nakonec úplně jinak než původně chtěls, což je zcela běžné tady:-). Hlavně pak nezapomeň na chlubící vlákno:-)
MíraMíra Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Vybrals velmi dobře a nakonec úplně jinak než původně chtěls, což je zcela běžné tady:-). Hlavně pak nezapomeň na chlubící vlákno:-)Díky.. Určitě nezapomenu
MíraMíra Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Tak jsou konečně doma jsem sťastnej, jako štěně. Můj první stupínek, co jsem se nakazil nevyléčitelným virem chronomagoris totális brutus . Jsou nádherný a patřičně se ještě pochlubím v chlubírně, až bude trochu víc času. Zatím jedna rychlá mobilní ochutnávka. Mimochodem, už je na cestě z Japonska další kousek .. jsem jasnej kua.. Přece si svoje nový SARXY nebudu denně odírat. Chce to nutně nějaký ty otloukánky přece
Jörg8X Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Dobřes vybral, pěkné jsou... Tak ať slouží
Marfael Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jak jsem psal, skvělý výběr:-). Vyhnul ses DPH, nebo to šlo přes celnici?
gabik Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Super, pokukuju po nich, ale po bilejch. S cernym cifrem asi budou jiny, tak pak nekdy jako druhy . Jsou fakt nadherny.
MíraMíra Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Díky všem.. clo+dph proběhlo, ale s tím jsem do toho šel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se