georgejv Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Odesláno 11. května 2017 Microbrand Nezumi představuje nový model - vintage potápky. Další na řadě mají být ještě letos toolwatche. Not bad! Specs:The Baleine diver will be available in 3 versions, this being the brushed case option. Specs: 40mm case, Seiko NH35 automatic movement, 20 ATM, "aged radium" colored Swiss luminova, a domed sapphire crystal with AR coating on the inside, a 60 click unidirectional bezel with a ceramic insert and a screw down crown.
Dokusan Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 11.6.2017 Pre-order. Uvidíme jaká bude cena. Aktuálně jsem bez potápek, tak je silně zvažuji.
georgejv Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Ano ano, také sleduji. Já jsem sice potápkově vybaven, ale taky přemýšlím. Voiture Chronograph je povedený a zpracovaný na mega. Jak říkáš, rozhodne cena. Teď ještě která varianta. Líbí se mi všechny tři. Sakra
georgejv Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tak jsem to našel - earlybird cena je 295 ojro a free shipping. Not bad... not bad...
Dokusan Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Tak jsem to našel - earlybird cena je 295 ojro a free shipping. Not bad... not bad...A kde jsi to našel? Za ty peníze bych do nich šel Upraveno 26. května 2017 uživatelem Dokusan
georgejv Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Na Nezumistudios instagram profilu.Earlybird cena je tak o 40 euronů nižší, než standardka v druhé edici.
Dokusan Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Teď ještě která varianta. Líbí se mi všechny tři. Sakra No já nevím jak bude vypadat varianta s těma zlacenýma ručkama. A DLC asi nechci, takže u mne nejspíš varianta č.2
georgejv Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Black PVD ne. Zase verze se zlacenýma ručkama má i zlatý potisk na cifru, nerazí tak, jako ten bílý, mohlo by to vypadat dost zajímavě - nevím, chtělo by to rozhodněpádně více fotek! Upraveno 26. května 2017 uživatelem georgejv
Dokusan Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Pravda, ale zase ta zlacená má off-white indexy, ta druhá vintage Superluminova. Těžké rozhodování. Chce to víc reálných fotek.
georgejv Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Těžko říct. No... vzhledem k tomu, že ještě letos chce David Campo vypustit další 2 modely, ještě počkám a pak se uvidí...
Dokusan Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Já do nich půjdu. Nemám teď žádný potápky a líbí se mi ten vintage styl. Lze u nich spatřovat nějakou významnou inspiraci nějakým modelem věhlasné znacky?
georgejv Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Pouzdro vychází z Omega Speedmaster Moonwatch. Rozměr pouzdra také - 40mm a 20mm rozteč. Takže je to vlastně takový hybrid Speedmastery alá divers. Možná, že zkušenější oči dohlédnou dál. Nicméně se mi líbí a to je podstatné. Zpracování mají fantastické. Strojek je spolehlivý (Seiko) a cena je obstojná.
Kid_A Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 Microbrand Nezumi představuje nový model - vintage potápky. Další na řadě mají být ještě letos toolwatche. Not bad! Specs:The Baleine diver will be available in 3 versions, this being the brushed case option. Specs: 40mm case, Seiko NH35 automatic movement, 20 ATM, "aged radium" colored Swiss luminova, a domed sapphire crystal with AR coating on the inside, a 60 click unidirectional bezel with a ceramic insert and a screw down crown. jako neni to uplne spatne
Dokusan Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Tak asi do nich půjdu, nově k nim bude za 80 ojro i Jubilee tah.Jen si nejsem jistý kterou variantu. Objednáváte někdo?
georgejv Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Já si počkám na další typy, které mají ještě letos vypustit. Jsem zvědavý na ty toolwatche. Jinak u těch dajvrů bych volil nakonec asi tu variantu s bílým logem. PVD ne-e. A ty 'zlaté', ač se mi taky líbí, mají málo přesvědčivých fotek. Takže tak či tak, kdybych do nich chtěl jít, tak nevím které jsem ti poradil co?
Dokusan Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Další novinka Nezumi LOEWS.DIAL & HANDS Black dial with off-white sub dialsTachymetre scalePolished steel handsOff-white Super Luminova on dial and handsCASE Double domed genuine sapphire crystal glass with AR ( anti reflective ) coating on the insideBrushed & Polished 316L Stainless Steel caseDiameter: 40mm excluding crownLug to lug: 47mmHeight: 11.75mm including the domed glassLug width: 20mmScrew on moulded case back with brandingWaterproof to 5 ATMMOVEMENT VK64 Hybrid mechanical quartz movementMade by Seiko Upraveno 17. září 2017 uživatelem Dokusan
sumec Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Zdravím-včera mě přišli,doprava týden Fedexem..........jsou super,ale rád bych poprosil o radu.Koupil jsem si s mini i Jubilee tah a nejdemě tam nainstalovat.............ted je tam stěžejka 1.8mm.Co s tím,má někdo zkušenost?Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se