Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dekuji, snad to vyjde a nedopadne to jako minule, kdy me cca 5 sec pred koncem aukce prehodil Nightingale ;)

No držím palce... Snad Tě opět nesmete tvrdá konkurence tohoto fóra a budeme trošku kolegiální :thumbsup_anim:

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
No držím palce... Snad Tě opět nesmete tvrdá konkurence tohoto fóra a budeme trošku kolegiální :thumbsup_anim:

Mno, na jeho obranu musim rict, ze v zapalu boje si proste nevsiml, kdo prihazuje pred nim - na jeho miste bych par sec pred koncem aukce taky neresil, komu ot vlastne beru hracku :D

Odesláno

No jasný, to je pravda pravdoucí... Mě už taky jedny utekly, ale do budoucna s nima určitě počítám, asi jedny z mála ruských co se mi líbí hned od začátku, i když kdo ví jak se moje nemoc v budoucnu vyvine ;)

Odesláno

Pokut je chceš a nemáš to na kšeft tak je lepší dát si tam větší rezervu a v poslední vteřině tě jen tak někdo nepřehodí holt akorát ti zvýší cenu. Já pro negativní skušenosti se do obchodu přes Aukro se nehrnu.

Odesláno
Pokut je chceš a nemáš to na kšeft tak je lepší dát si tam větší rezervu a v poslední vteřině tě jen tak někdo nepřehodí holt akorát ti zvýší cenu. Já pro negativní skušenosti se do obchodu přes Aukro se nehrnu.

Na kseft to nemam, ale na druhou stranu - nechci je mit preplaceny, vzhledem k tomu, ze nevim, kolik bude stat oprava... Nemas poneti, jestli, kdyz si zvysim cenu, se nebudu prehazovat sam se sebou??

Odesláno
Na kseft to nemam, ale na druhou stranu - nechci je mit preplaceny, vzhledem k tomu, ze nevim, kolik bude stat oprava... Nemas poneti, jestli, kdyz si zvysim cenu, se nebudu prehazovat sam se sebou??

Když si zvýšíš cenu, tak se nepřehodíš, zkoušel jsem to...

Odesláno

Pozor na aukru jsou nyní ještě jedny hodinky s černým číselníkem " náramkové hodinky poljot se stopkami s aktuální cenou 1660 Kč a do konce aukce 22 hod, Jsou v chodu a velice zachvalé jenom na ručičce stopek je vidět odlupující barva.Problémový je tak trochu prodejce rubeno protože hodinkám vůbec nerozumí a je schopen je takovým způsobem zabalit že vám doručí Česká pošta šrot a nebo vám pošle jiné hodinky.Je to moje skušenost s tímto prodejcem.

Odesláno (upraveno)
V prodeji na aukru č.a.239628560 je 3133 s černým číselníkem a nerez tahem zdají se velice zachovalé za pakatel 610 Kč ale cena to asi nebude konečná???

Odrazuje mne, že nápisy nejsou bukvicema, to já rád :-) Ptal jsem se na ně a nemají šroubovací korunku (vlastně si nejsem jist, jestli to tak není třeba správně...). Zdá se mi, že je to nějaká reedice (nic proti, samozřejmě). Vypadají doost dobře a taky už jsou přes 1600,-

Upraveno uživatelem yen
Návštěvník tolja
Odesláno
Odrazuje mne, že nápisy nejsou bukvicema, to já rád :-) Ptal jsem se na ně a nemají šroubovací korunku (vlastně si nejsem jist, jestli to tak není třeba správně...). Zdá se mi, že je to nějaká reedice (nic proti, samozřejmě). Vypadají doost dobře a taky už jsou přes 1600,-

Tyto hodinky šroubovací korunku mít nemají - nejsou vodotěsné. Podle mne jsou v supr stavu, pokud jsem mohl posoudit z fotek. Replika to snad není, protože na číselníku je USSR. S Robeno zkušenosti nemám, a řekl bych, že 1600 Kč není konečná, tipoval bych > 2K. Kamil bude muset přitlačit na pilu ;)

Jestli je chceš s bukvicema, tak budeš muset na ebay

http://cgi.ebay.de/Poljot-Chronograph-Stur...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/POLJOT-Fliegerchrono-ST...1QQcmdZViewItem

Odesláno
Tyto hodinky šroubovací korunku mít nemají - nejsou vodotěsné. Podle mne jsou v supr stavu, pokud jsem mohl posoudit z fotek. Replika to snad není, protože na číselníku je USSR. S Robeno zkušenosti nemám, a řekl bych, že 1600 Kč není konečná, tipoval bych > 2K. Kamil bude muset přitlačit na pilu ;)

No možná o ně ještě bude rvačka :starwars:

Odesláno

Reedice těžko výrobní číslo strojku je 7113 a provedení se "zlatou setrvačkou" pochází ze sovětské éry, šroubovací korunku na co vždyt o vodotěsnosti nelze ani mluvit i když natahovací korunka má uvnitř O kroužek a ještě jednou k jejich původu mohou být také poskladány z náhradních dílů vyrobených v té době a nebo je prostě někdo zapomněl v šuplíku a chce je prodat.

Odesláno

He he he, a já svoje Poljoty včera prodal kamarádovi z Ruska, za 7k :) Prý v Rusku stojí 14.000,-rublů. Díky Bohu, že se nimy zavřely kopřivy. Stály za h.... :)

Odesláno
Tak se přiznejte komu se podařilo vyhrát aukci???

Mno já se tedy veřejně přiznávám :baaasmiley:

Později přidám zkušenosti s prodejcem (snad pozitivní) a také nějaké to foto...

Odesláno
Já by nikdy kamarádovy hodinky které stojí za h.... ani nedaroval natož prodal bez hledu na značku.

Kamarád byl korektně upozorněn na vlastnosti kalibru.

Návštěvník tolja
Odesláno
Mno já se tedy veřejně přiznávám :baaasmiley:

Později přidám zkušenosti s prodejcem (snad pozitivní) a také nějaké to foto...

Gratuluju ke krásnému kousku za dobré peníze, teda pokud fotky nelžou.

Odesláno

Jo díky, to bylo vyčerpávající :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...