Uwe.T Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Spíš to je tím, že strely skřížené se štrurmanským mají velké pouzdro ne ?
Pietro103 Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 (upraveno) Spíš to je tím, že strely skřížené se štrurmanským mají velké pouzdro ne ? Ale Erik.S nema Sturmanskie Strely. Teda na jeho fotkach ma Poljot Strely o priemere 38 mm. Sturmanskie Strely su naozaj vecsie co sa tyka priemeru a co som pozeral su aj o hoooodne drahsie ako Poljot Strely Upraveno 20. května 2009 uživatelem Pietro103
Erik S. Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 ludia, cely hacik je v tom ze priemer mojho zapastia je 15cm !!! na mojom zapasti vyzera aj tenka strieborna retiazka ako retaz z bycikla :-D
Návštěvník Tada Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 To zvětšení posunulo Strely do 21. století Taky jsou to velice proporcionálně vyvážené hodinky. Jednou přijde čas a Strely si pořídím, ale ty staré a původní a třeba otlučené!
tarmi Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 není to jen o průměru pouzdra. Mám mimo strely ještě Archimede Pilot M (39mm) a ty strely na ruce vypadají opticky o dost větší (přitom když hodinky položím vedle sebe, tak jsou větší pilotky :-)). Strely jsou taky dost vysoké (13mm) a vzdálenost stěžejek je u strel taky větší než u pilotek. Mám zápěstí asi 16 - 16,5cm a pro mě jsou tyto rozměry ideální, pohodlně se to nosí a to je pro mě základ.
Uwe.T Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 právě, strely tím poměrem výška/průměr vypadají jak špalek ocele, moc pěkné na pohled, výrazné na ruce a přitom elegantní. Do éra jak stvořené.
Mahler Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Kucí klid, dá se to velmi snadno odleš***, ale souhlasím, že je to hnus. Můžu se zeptat, jak se do dá "odleš***". Jsem taky šťastným majitelem těchto hodinek, ale ten nápis na sklíčku mi hodně vadí. Díky za info.
majorZeman Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Kdybych nevedel ,ze to jsou rusky hodinky ,mohl by si clovek myslet,ze to jsou treba IWC :-)))))))))))
chandler Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Kdybych nevedel ,ze to jsou rusky hodinky ,mohl by si clovek myslet,ze to jsou treba IWC :-))))))))))) tak tak... paradni kousek....
ls8ls8 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Dnes mi dorazili moje prve zive hodinky...:-) Pan Kampmann je skvely predajca. Fotky o tom svedcia. Strely su fakt krasne hodinky... Co presne je to za model, co koupil Erik S.? Zda se mi, ze maji kremovy cifernik a jsou na hnedem remenu, ja jsem ale u Juliana nasel nejpodobnejsi model 1254 ( http://www.poljot24.de/en/pd1091818803.htm...mp;categoryId=1 ), ktery ma ale cifernik bily a jsou na cernem remenu. Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem ls8ls8
Návštěvník Ondra Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Co presne je to za model, co koupil Erik S.? Zda se mi, ze maji kremovy cifernik a jsou na hnedem remenu, ja jsem ale u Juliana nasel nejpodobnejsi model 1254 ( http://www.poljot24.de/en/pd1091818803.htm...mp;categoryId=1 ), ktery ma ale cifernik bily a jsou na cernem remenu. To jsou ony
ls8ls8 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 OK, diky. Uz jsem si vsiml, ze u Juliana si jde objednat cerny, svetle nebo tmave hnedy remen, nebo nylon.
ANT Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Ale Erik.S nema Sturmanskie Strely. Teda na jeho fotkach ma Poljot Strely o priemere 38 mm. Sturmanskie Strely su naozaj vecsie co sa tyka priemeru a co som pozeral su aj o hoooodne drahsie ako Poljot Strely Sturmanskie Strely stoja myslim nieco okolo 600 Eur a maju myslim 42mm pokial si dobre pamatam. Krasne hodinky nazivo, hlavne verzia s bledym cifernikom.... to Erik.S. velmi pekne su tie tvoje strely, ale oziv ich nejakym peknym remienkom, uprimne ten povodny nic moc....
ls8ls8 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Strumanskie Strela maji dokonce 44mm. Skoda ze proti originalum (obrazek vpravo) maji na sestce jen index a ne cislici, navic useknuty datumovym oknem. Ten svetly remen co ma Erik se mi zrovna libi http://www.poljot24.de/en/pd2070991650.htm?categoryId=0 Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem ls8ls8
ANT Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Strumanskie Strela maji dokonce 44mm. Skoda ze proti originalum (obrazek vpravo) maji na sestce jen index a ne cislici, navic useknuty datumovym oknem. Ten svetly remen co ma Erik se mi zrovna libi http://www.poljot24.de/en/pd2070991650.htm?categoryId=0 neviem preco tie Sturmanskie Strely snad na kazdom obrazku vypadaju naprd (ste som nevidel obrazok, ktory by vyzeral tak ako ozaj vyzeraju a posobia), ale nazivo su to krasne hodinky. ked som ich videl blizsie, tak som bol az prekvapeny aky kvalitny cifernik a vypracovanie vedia rusy spravit. Upravilo to moju mienku o ruskych hodinkach...Fakt parada... pekny stroj maju... Este by som akurat dodal, ze kvalitny remen (podla mna hnedy kroko s bielym presitim) s nimi spravi zazraky, povodne su na ciernom a ten im podla mna velmi nesedi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem ANT
Návštěvník Ondra Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Přidal jsem pár fotek do fotogalerie: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=22407
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se