Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdyby někdo potřeboval krabičku dle vlastních představ, případně s nějakou tou idividualizací, možná by pomohli zde: http://www.woodenmanufacture.com/cz_index.htm

• po 3 týdnech...
Návštěvník tolja
Odesláno

V interšpáru mají jak tu "malou" s průhledem, tak i jednou takovou na dvanáct kousků s dřevěným víkem za 450 Kč. Mlsně jsem ji oblejzal, ale nakonec jsem vyměkl, a koupil tu menší. Tu velkou bych asi neměl kam dát, a navíc, jak byla zavařená ve folii, tak na víku byl pod igelitem papír s informacemi ohledně čaje, a nevím jestli pod papírem na dřevě není logo pikviku - to bych asi nevydejchal :hang:

Návštěvník RaGe
Odesláno
V interšpáru mají jak tu "malou" s průhledem, tak i jednou takovou na dvanáct kousků s dřevěným víkem za 450 Kč. Mlsně jsem ji oblejzal, ale nakonec jsem vyměkl, a koupil tu menší. Tu velkou bych asi neměl kam dát, a navíc, jak byla zavařená ve folii, tak na víku byl pod igelitem papír s informacemi ohledně čaje, a nevím jestli pod papírem na dřevě není logo pikviku - to bych asi nevydejchal :hang:

Taky mám tu malou ! :thumbsup_anim: A co tvoje malá ?

• po 2 týdnech...
Návštěvník tolja
Odesláno
jen pro info - v lidlu maji od pondeli docela peknou drevenou (aspon podle fotek) krabicku na mince (2x12ks) do prumeru cca 50mm za 199 kc.

http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.2...Kazeta_na_mince

Krabičku už mám doma - díky docente za tip, a hlavně za nákup. Podle mne skvělý poměr výkon / cena, jak psal vor, na primky bez řemenu je akorát - jen ty auto-time jsou na ni moc velké. Má to jen jeden háček, u lídla byl o ně asi fičák, v pondělí odpoledne ve dvou prodejnách už měli jen cedulku, a nebýt docenta, tak mám :shit:

ještě jednou díky Kubo :thumbsup_anim:

post-953-1197399675.jpg

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

V povánočních slevách jsem koupil v Tescu Most (ale budou určitě i jinde) červeně lakované krabičky s čajem Pickwick za 99,- peněz (původně 249,-), tedy za cenu čajů uvnitř. "A to se vyplatí..." :-)))

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

dovolim si ozivit toto tema - v hypernove konecne slevnili krabicku s caji pickwick z puvodnich 249 na novych 148.... vysledek pak muze vypadat nejak takto :)

post-1383-1209584818.jpg

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno
dovolim si ozivit toto tema - v hypernove konecne slevnili krabicku s caji pickwick z puvodnich 249 na novych 148.... vysledek pak muze vypadat nejak takto :)

Kubo to je parada :) Drevo je hold drevo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...