Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chronomágové,

již tady nějakou dobu jsem a chtěl bych se posunout výše. Vybral jsem si výše uvedený model Omegy. Černá varianta mi příjde taková univerzálnější, ale klidně si nechám poradit :) Chtěl bych hodinky nové, ale ani mě nehne za ně dávat ceníkovou cenu 98 800, takže doufám, že v ČR najdu AD se kterým se bude dát dohodnout lepší cena, ono na chrono24 se ceny tohoto modelu dají sehnat docela výrazně pod touto cenou, ale jak píšu nejraději bych hodinky od AD v ČR. Taky bych ocenil Vaše zkušenosti při nákupu atd atd :)

Děkuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pánové díky za doporučení :) Příští týden poptám a uvidíme jak se věci budou mít :) Musím ale uznat že ty z toho chronoshopu mi vrtají hlavou . . .

Odesláno

No hele já si koupil nový SMP asi dva týdny před tím než se tam tyhle objevili. Pak jsem myslel, že se picnu:-) Navíc mám jen tu hezkou novou dřevěnou krabičku.

Odesláno

jak se píše: zlín/chomutov bude dobrá volba, cena + rychlá odpověď..kupoval jsem je tam v prosinci a sleva byla dost přes 10%..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...