Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ci je to terno alebo nie je jedno. Nie kazdy si hned moze dovolit Rolex. Samozrejme su aj ine znacky, ale tieto prisli nahodou tak som ich vzal. Dal som za ne 50?, co si myslim, ze vobec neni zle.

Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk

Odesláno

Zdravím chronomagovia. Rád by som si kúpil hodinky podobné day-date. Rolex je môj sen, ale zatiaľ nechcem moju "peňaženku" zaťažovať :) Cenu si predstavujem tak do 1000 eur a nemusia to byť nové hodinky. Ďakujem

Ci je to terno alebo nie je jedno. Nie kazdy si hned moze dovolit Rolex. Samozrejme su aj ine znacky, ale tieto prisli nahodou tak som ich vzal. Dal som za ne 50?, co si myslim, ze vobec neni zle.

Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk

:D :D :D

Odesláno

Tudor za taku cenu? To by som aj ja kupil hned. Zase ja som neprehladal cely ebay, lebo tieto prisli velmi nahodou. Mal ich jeden pan, kt. Ich ani velmi nenosil. Nevedel mi povedat kolko rokov ich ma, ale bol 2 majitel ;)

Odesláno

To bych cekal, ze stare a jete jen kdyz tak namatkou mrkam na ebay, tak vidim bud levne smuky v hroznem stavu, nebo drahe smuky v hroznem stavu a nebo v dobrem stavu a jeste drazsi. Proto jsem se ptal. Jestli jsi na ne narazil osobne nekde v kramku v Hong Kongu, tak to pak jo. Dik za info a at slouzi! Mas nekde fotky?

Odesláno (upraveno)

To bych cekal, ze stare a jete jen kdyz tak namatkou mrkam na ebay, tak vidim bud levne smuky v hroznem stavu, nebo drahe smuky v hroznem stavu a nebo v dobrem stavu a jeste drazsi. Proto jsem se ptal. Jestli jsi na ne narazil osobne nekde v kramku v Hong Kongu, tak to pak jo. Dik za info a at slouzi! Mas nekde fotky?

Ti dam osobně v Hon-Kongu... Objednáno přes ebay, a půlky se mi lepily asi mesic, než přišly... Fotky mám nějaké v jaké Tudor máte právě na ruce, ale ať nehledas, dám sem jednu starší...

EDIT: jen ještě dodam, že se povazuju za stastlivce a tohle byl můj nákup století... Protože v takovehle stavu a za takovou cenu asi těžko půjdou sehnat další... A navrch mi je ani celnici nechytili, takže sakum prdum celkem mě vyšly asi na třináct a půl :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem mAra_
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Krasne Tudor hodinky. Nikdy by som nepovedal, ze za taku cenu kupis hodinky tejto znacky a kvality. ;) musim zacat pozerat na ebay aj ja :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...