Berbatow Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Dotaz na zkusene cleny.To je nejaka Bulova?Celkem se mi libi a muzou byt za 417USD. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Popis: Brand Accutron Series Eagle Pilot'S Style Number 26B64 Designed For Men Features: Luminous Movement Type Chronograph Crystal Antireflective-Sapphire Calendar Type Date Case Material Stainless-Steel Metal Finish Polished-Finish Case Height 43 mm Case Width 41 mm Bezel Material Stainless-Steel Bezel Function Tachometer Caseback Screw-In Case-Back Dial Color Black Band Material Leather Band Length Mens-Standard Band Width/Lug Width 26 mm Clasp Type Deployment Buckle Water Resistance 100 M Warranty 5 Year Manufacturer
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 (upraveno) Ano, Accutron patří pod Bulovu, všimni znaku Bulovy http://www.bulova.ch/movie.html, je stejný jako u výše zmiňované značky. Stránka Accutronu http://www.bulova.com/brands/accutron/accutron.aspx Upraveno 23. října 2007 uživatelem Snow
afrikab Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Jedny Accutrony jsem onehda kupoval pro jednoho cela zdejsiho fora. Je s nimi nadmiru spokojeny.
Pepino65 Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 (upraveno) Za vydatné pomoci AfrikyB mám Accutrony Geminy (typové číslo 26C02). Jsou to dobré chronografy s klasickým kalibrem Valjoux 7750. Zde je odkaz na ně na stránkách výrobce. Tady je obrázek z aaronswaches a tady v reálu na mé ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sláva bohu, stály prakticky 50 % ceníkové ceny. Upraveno 24. října 2007 uživatelem Pepino65
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se