Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Alpina na kůži je super, akorát už asi rok přemejšlím jestli ta korunka je z postkomunistický baterie u dřezu, nebo špunt do hi tech vany .... prostě z ní mám husí kůži Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem YPO
Melly Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 V 19. 1. 2016 v 7:50, prischera napsal: Vem ty Wardy od emefa, sou super Jo jsou, i jsem je měl párkrát na ruce. Zůstávají ve hře.. V 19. 1. 2016 v 8:00, Waya03 napsal: Právě ty Sinn 103 s plastovým sklem jsem měl a výška není problém. Velkou část z ní totiž dělá "kopule" skla. Já je loni koupil i prodal za 17,5kkč. Odesláno z mého D5803 pomocí TapatalkZas otázka, jestli člověk chce u takových hodinek plastové sklíčko V 19. 1. 2016 v 8:43, Miloshu napsal: Zmiňované hodinky Sinn 103 St mám doma, kdybys je chtěl omrknout.Možná bych na ně přecijen mrknul, chodíš na srazy? Nechystáš se třeba na Orlíky, až se teda dohodne, kdy to bude? V 19. 1. 2016 v 9:28, Maxel napsal: Taky bych asi bral ty Tridenty od emefa, za slušný peníz hodně muziky. Pokud z pilotní sekce, napadá mně Alpina Startimer. Šroubovací korunka = WR100, průměr ještě rozumných 40mm. Aktuálně jsou na Jomashopu lehce přes 1kUSD:http://www.jomashop.com/alpina-watch-al-525b3s6b.htmlUž jsem na ně koukal, dokonce jeden zdejší člen mi je nabízel. Hodinky pěkné, jen otázka, jestli když brát flieger, tak nevzít fakt klasické B-Uhr a v opačném případě jestli na ne-flieger hodinky nejsou moc takové nijaké... Ale obecně působí fajn...
Melly Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Různými kanály padly různé návrhy, jsou nějací adepti... Ale pojďme ještě zkusit - nějaká racing chrona (dva subcifry po stranách), do 40mm a 40K a spíše novější produkce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se