Tomix Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ano, ano je to limitka 50teho výročia seiko 5 s pred dvoch rokov.po švedsky teda neviem a po prepočte tam vychádzajú o dosť viac, ta ukrajinska stranka stojí možno za to len aby tam nemali nejake fejky, musim nejako vyzistiť.. našiel som ich ešte na tejto stránke http://www.mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-japan-5-sports-4r36-sport-mwh-srp411-srp411j1-p-193936/?zenid=15532ffef5f31441db51b9e1f12a81f5 máte s týmto webom nejaké skúsenosti?
karel hb Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ano, ano je to limitka 50teho výročia seiko 5 s pred dvoch rokov.po švedsky teda neviem a po prepočte tam vychádzajú o dosť viac, ta ukrajinska stranka stojí možno za to len aby tam nemali nejake fejky, musim nejako vyzistiť.. našiel som ich ešte na tejto stránke http://www.mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-japan-5-sports-4r36-sport-mwh-srp411-srp411j1-p-193936/?zenid=15532ffef5f31441db51b9e1f12a81f5 máte s týmto webom nejaké skúsenosti? Tenhle obchod je prověřený, spousta lidí odsud tam nakupovala, takže se nemusíš bát a klidně je tam vem.
pebe Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 ty Seiko SRP265 jsem měl.Byly fajn, mi přišla trochu větší korunka, lehce se mi zařezávala do ruky. Ale je fakt, že hodinky nosím rád nízko na zápěstí a spíš lehce navolno. Ruční nátah fajn, přesnost víc než uspojující
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ano, ano je to limitka 50teho výročia seiko 5 s pred dvoch rokov.po švedsky teda neviem a po prepočte tam vychádzajú o dosť viac, ta ukrajinska stranka stojí možno za to len aby tam nemali nejake fejky, musim nejako vyzistiť.. našiel som ich ešte na tejto stránke http://www.mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-japan-5-sports-4r36-sport-mwh-srp411-srp411j1-p-193936/?zenid=15532ffef5f31441db51b9e1f12a81f5 máte s týmto webom nejaké skúsenosti?Ja jsem v tomhle obchode shodou okolnosti objednaval pred dvema tydny a zatim nic nedoslo. Vcera jsem jim uz psal s zadosti aspon o tracking number a nejaky update. Zatim bez odpovedi. Byl to muj prvni nakup tam, tak nechci hned hanet, ale celkem jim to trva.
Tomix Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ja jsem v tomhle obchode shodou okolnosti objednaval pred dvema tydny a zatim nic nedoslo. Vcera jsem jim uz psal s zadosti aspon o tracking number a nejaky update. Zatim bez odpovedi. Byl to muj prvni nakup tam, tak nechci hned hanet, ale celkem jim to trva.hmm, tak to vidím tak že asi počkám ako dopadneš. aku značku si bral? Čítal som na fore že s niektorými značkami bol problém do SR alebo ČR
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Bral jsem jen levne seiko za par babek a nechal si to poslat do New Yorku, ne do CR :-/ dam vedet, jak bude nejake dalsi info. Zatim porad nic.
Tomix Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) No úspešne by som Vám chcel zatial poďakovať za všepenie zárodku hodinkochoroby . Za posledných pár dní som videl asi milion hodiniek a neviem sa od toho odtrhnúť, a čo je horšie vybrať na začiatok len jedny prvé Ako sa hovorí, výnimka potvrdzuje pravidlo - zelenú farbu nemusím no do týchto "pätiek" som sa vážne zalúbil. http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sport-24-jewels-automatic-srp409j1-srp409j-srp409-4162.html Horšie je že netuším kde ich zohnať. Je to limitka s pred dvoch rokov, resp. troch rokou dozadu. Pomôžte mi ich prosím zohnať (nové) uplne ma to tu pohltilo. na "živých" foto vyzerajú božsky... Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Tomix
Bonder Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Tyhle budeš velmi těžko shánět nové. A líbí se ti obecně zelený cifr nebo tě zaujal konkrétně tento model?
JanNovakJan Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Se zeleným ciferníkem se mně také jedny líbí, ale 440? za ně nedám.
Bonder Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 zelený cifr a hnědá kůže jdou k sobě. U těch Orient Star bych vynechal buď ten průhled a nebo subcifry. Obojího je moc
Liqid Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Tak ty pětky asi neseženeš, ale velice mě zaujala jejich korunka. Viděl ji někdo i u jiných pětek?
Bonder Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 pětek už jsem viděl hodně, ale tohle vidím poprvé
Tomix Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 No toho som sa presne obával že ich už nezoženiem... Zelený cifernik sa mi moc nepáči no tieto päťky mi proste prišli krásne. v kombinácii s hnedým remenom paráda. škoda no ... ostáva jedine už len ich čierna verzia tak to vidím. http://www.mywatcheshub.com/seiko-5-sports/seiko-men-japan-5-sports-4r36-sport-mwh-srp411-srp411j1-p-193936/?zenid=0eb55a1e881fadbf74562bdfbb97cecf
Tomix Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 pětek už jsem viděl hodně, ale tohle vidím poprvé je to limitovana edicia pri 50tom výročí z roku 2013. nebolo ich nejak moc asi preto si ich nepostrehol
Tomix Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Ja jsem v tomhle obchode shodou okolnosti objednaval pred dvema tydny a zatim nic nedoslo. Vcera jsem jim uz psal s zadosti aspon o tracking number a nejaky update. Zatim bez odpovedi. Byl to muj prvni nakup tam, tak nechci hned hanet, ale celkem jim to trva.Nieco nove s tvojou objednavkou z mywatcheshub? Ako si na tom?
Trebor0907 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Skus pohladať niečo staršie. Ak ti nebude vadiť, že maju viac ako 20 rokov, zozenieš.
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Nieco nove s tvojou objednavkou z mywatcheshub? Ako si na tom? Dnes v noci se konecne ozvali. Omlouvali se, ze toho maji moc. Poslali mi tracking number od DHL. 19.1. hodinky dorazily do NY. Jeden zdrij zminuje, ze dorazily na misto urceni, coz chapu jako svuj byt, ale nic mi nedoslo. Druhy zminuje, ze je to jeste u DHL. To uz je dnes tyden. Nevim, co tam s tim delaji. Clen farkyostrava je objednaval ten samy den co ja s dorucenim do CR a taky mu to zatim nedoslo. Ten obchod tu je proverenej, ale muj prvni nakup teda zrovna hladce nejde...
Tomix Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) No veci sa majú tak že tie hodinky su už vypredané aj tam Vedeli by ste mi pomôcť s nejakým iným shopom prosim? http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-24-jewels-srp411j1-srp411j-srp411-4163.html Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Tomix
Tomix Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Zdravím páni.. Ozývam sa po trochu dlhšej dobe, dal som si trocha načas a nechal to prejisť hlavou, aby som sa neunáhlil pri výbere (nebol som na 100%rozhodnutý). Trocha som sa odklonil aj od pôvodných podmienok, viac menej som upustil od ručného náťahu - a v danej cene som našiel množstvo kúskov. Moje hladanie sa zastavilo pri týchto 5kách - http://www.longislandwatch.com/Seiko_SNZH57_SNZH57K_SNZH57K1_Sports_5_Watch_p/snzh57k1.htm Nepadli mi do oka na prvý pohlad, no ked som si pozrel videá a pár "živých" foto tak bolo rozhodnuté. Čo na ne vravíte? Dobrá volba na začiatok? Nejaké skúsenosti s nimi niekto? napr by ma zaujímalo aj ako je na tom luneta na ktorej je sklíčko - či nie je lahko poškrábatelné (samozrejme s hodinkami neplánujem vykonávať aj tak žiadne športové aktivity, otloukánky mam gshocky) ďakujem
AndyAaron Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Tohle jsou celkem standardni petky. Pekne, do zacatku fajn. Na foru jich tu je nekolik jak ve zlate, tak v klasicke cerne a nebo modre. Hledej, urcite najdes, ted z hlavy si to nepamatuju. Jestli se ti libi, tak je ber. Muzes se pak na nich vyradit i s remenama.Sklicko je klasika hardlex, takze neco vydrzi, ale poskrabat se da.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se