Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar, mozno zakladam zbytocnu temu, ked tak to niekto zmazte. Napadlo ma, ci niekde neexistuje zoznam Gciek, ktore maju bezel rieseny inak ako klasiku, ktora Sa po rokoch rozpadne. Viem ze urcite kovove gcka (g011, mrg...) by nemali mat tento problem. Su este nejake dalsie?

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tohle se tu průběžně řeší v různých vláknech, tu a tam si někdo postěžuje a nakonec všichni dojdeme k závěru, že jsou géčka spotřebka, která vydrží jednorázově hodně, ale co se týče dlouhodobé trvanlivosti, je to kvůli bezelu a vlastně celkové plastovosti na houby. Vlastně jsi si odpověděl sám, vyber si kovový model a máš po problému, nic mezi tím, podle mě, neexistuje.  

Odesláno

No třeba bezely na všech MTG-9XX jsou kombinace kov a takovej gumoplast, kterej i když je hodně jetej, tak pořád drží a nerozpadá se. Ale když to má ošoupaný hrany, tak je to už ošklivý. Nebo takový GW-1400 a G-511 a jejich odvozeniny mají v plastu jen malý kousky a ty taky docela drží.

Odesláno (upraveno)

A potom ještě prémiová  řada MRG. Ale tam je cena, chce se mi napsat až nesmyslná, prostě na baterky hodně vysoká.

Edit:

Když nad tím tak uvažuju: Kovové- doživotní- pouzdro OK, ale potom se ztrácí odolnost pro které Géčka kupujeme, ne? 

Ocelové pouzdro určitě nebude nárazuvzdorné jako kdejaký nejlevnější gumák. Nehledě na to, jak bude vypadat po pár fláknutích o zem.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Přesně tak, ty MRG-100,110 atd. s ocelovými pouzdry popírají podstatu G-Shocků. Otříská se to a je to hnusný. Taky se to moc dlouho nedělalo. Ale když jsou nový, tak jsou nádherný.

Odesláno

ach joj takze neostava nic ine len sa s tym zmierit. skusim este pozhanat aj nejaky ocelovy model. zatial som nic take nemal  :punk:

Odesláno

Přesně obdobné typy jsem myslel. Nádherný, úplně umělecký dílo, ale člověk je nemůže používat jako běžný G-Shocky. Už jsem je ale viděl někde zlevněný na asi 4500,-.

Odesláno

Přesně obdobné typy jsem myslel. Nádherný, úplně umělecký dílo, ale člověk je nemůže používat jako běžný G-Shocky. Už jsem je ale viděl někde zlevněný na asi 4500,-.

Jsou to G tak pouzivat na vsechno 

Odesláno

ach joj takze neostava nic ine len sa s tym zmierit. skusim este pozhanat aj nejaky ocelovy model. zatial som nic take nemal  :punk:

Zkus GW 5000. Mají sice gumový bezel, ale je záměnný s DW 5600 / modul1545 a ty jsou a asi budou k sehnání furt.

post-673-0-09956900-1453241233_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Tak som nakoniec zohnal Cockpit G510D. Su celkom fajn len ma dorazilo ze digi cas a analog rucicky sa nastavuju samostatne  :eek:

2eowlg4.jpg

• Po letech...
Odesláno

Caute , objevil som diskusiu o plastových obalov puzdier Ciasio , mne sa tiež rozpadáva na mojich Titanovych CASIO MRG-1   cal .1556 cca z r. 2000 , remienok a puzdro okolo kodin , V casiu Dom Hodiniek BA mi povedami že sa to už neda zohnaťb . Viete ako to zohnat ??

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...