actionman1 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Vsetko v poriadku, super komunikacia a rychla platba. Odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Hodinkový obchod na dálku, vše proběhlo naprosto skvěle, perfektní komunikace a domluva. Doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Děkuji kolegovi za obchod a doporučuji Všem ostatním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Vše v pořádku, rychlá platba a komunikace. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 (upraveno) Doporučuji, rychlá domluva, rychlá platba. Upraveno 23. prosince 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Kupoval jsem hodinky, rychlé vyřízení obchodu, férové jednání. Určitě doporučuji nakupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipmar Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Rychlá komunikace, bezproblémový obchod. Doporučuji… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Za mně taky vše na jedničku rychlá domluva, Zasilkovna výjimečně zafungovala takže Za dva dny hodinky doma! Kolega pro kterého jsem je sháněl nadšenej, co vic si přát! Děkuji Markovi Za obchod a samozřejmě kdykoliv rád zopakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se