villain83 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Jo, moc hodnotny vlakno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Tak jsem si to četl a nedá mi to, abych nepřispěl.Datum je zbytečná komplikace, protože když nosím vícero hodinek, tak je buď musím průběžně natahovat všechny, aby měly datum aktuální, nebo trvá dlouho, než je nastavím - aby ukazovaly správný datum.A všem vám závidím orlí zrak, neboť já už na datum na hodinkách bez brýlí nevidím.Takže preference hodinek bez datumu mi dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Tak jsem si to četl a nedá mi to, abych nepřispěl.Datum je zbytečná komplikace, protože když nosím vícero hodinek, tak je buď musím průběžně natahovat všechny, aby měly datum aktuální, nebo trvá dlouho, než je nastavím - aby ukazovaly správný datum.A všem vám závidím orlí zrak, neboť já už na datum na hodinkách bez brýlí nevidím.Takže preference hodinek bez datumu mi dává smysl.Ahoj, u dosti typu hodinek existuje rychlopretaceni data, ulehci ti to dost praci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Můžete mi vysvětlit, jakou to má logiku, že Seiko prakticky do všech hodinek nacpe datumovku a v horším případě i den? Kdo to kdy potřeboval? Co se týče data, tak pokud ho denně nenastavuju, nemůžu se na něj spoléhat, pokud nastavuju, tak si to pak pamatuju a už se na něj na hodinky dívat nepotřebuju. O dni ani nemluvě, nedokážu si představit, kolik bych toho musel vypít, abych nevěděl, jaký je den. Kdyby alespoň dělali dvě verze, tak jako třeba Rolex (submariner date nodate), ale ne, oni to prostě narvou snad všude a kdo chce hodinky jako ukazatel času, bez zbytečných nesmyslů, má smůlu. Nejvíce se mi to "líbí" na diverech, tam to má opravdu "logiku", takový potápěč si pod vodou jistě potřebuje ověřovat, kolikátého je a jestli je úterý nebo sobota http://www.chrono24.com/en/seiko/scuba-divers-200m-day-date-automatic-42mm--id3102118.htm praktičnost nadevše. páč to jsou blbí japonci, si kup ty rolex no date a máš to v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se