ondralbc Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Ahojte, máte nějaké zkušenosti s tímto servisem? Já osobně jsem tam měl 2x TagHeuery v rámci záručního servisu.... Teď jsem měl dost ťukanců na lunetě a uvažoval o výměně ... tak píšu slušný email s žádostí o alespoň rámcový odhad ceny ... Odepsali mi strohy email ... Informace na telefonním čísle ...xxxxxxx Tak volám a první co se mě paní zeptá "Odkud jste? My Čechům hodinky neopravujeme". Přijde Vám to jako profesionální chování?
Bembeg Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Diskriminace,kdybys byl černej můžeš to dotáhnout až do Štrasburku!;-)
Tag Heuer LV Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Mal som u neho Carrery na mimozarucny servis a vymenu lunety. Bol som s jeho pracou spokojny, bol maximalne ochotny. S tou pani co dviha telefon a prijma objednavky v predajni je to horsie. Tiez som tam najskor telefonoval, spytal som sa jej na hruby odhad ceny servisu konkretneho modelu a lunety a odpoved bola treba doniest az potom povie. Co je podla mna hlupost kedze su autorizovany servis danej znacky musia vediet povedat cenu servisu alebo dielu, samozrejme ked vyskoci nejaky diel navyse na vymenu pri servise to je ine. Ked som tam teda prisiel bola tam ona ale hned vysiel von z dielne p. Nagy, pozrel si hodinky vsetko povysvetloval co bude robit povedal cenu za pracu a za lunetu. Za vymenu lunety nezobral nic a cena ktoru povedal pri prevzati hodiniek sedela presne s tou ktoru pytal po servise. Takze za mna spokojnost len ona mu to tam kazi s neochotou a to uz vobec nechapem ako si moze dovolit nieco take, ze cechom hodinky neopravuju! Drzost! Inak piste skusenosti aj dalsi, som zvedavy ci to bola u mna nahoda alebo nie.
Tag Heuer LV Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Ma niekto skusenost s p. Nagyom z Rimavskej Soboty, ktory je zase autorizovany servis Omega?Mal by to byt brat Ludovita z Galanty.
EDYMI Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Raz som v spomínanom hodinárstve v Rimavskej Sobote bol. Sú tomu tak 2 - 3 roky. Bola to len taká blbosť - prach pod sklom. Mám pocit, že som v dielni zazrel viacero hodinárov. Inak spokojnosť. Hodinky neboli po servisnom zásahu poškriabané. Trvalo to pár minút a nakoniec to bolo tuším aj zdarma.
octaviakk007 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Mam s nim iba jednu skusenost. Maximalne pozitivnu. Islo o prelestenie OMEGA PO. Rano som doniesol, poobede boli hotove. Co som videl do zadu, sedeli tam traja hodinari.
Tag Heuer LV Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Vyborne tak to vyzera tak ze je to ok v Galante aj v Rimavskej Sobote.
ondralbc Odesláno 27. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Vyborne tak to vyzera tak ze je to ok v Galante aj v Rimavskej Sobote.Škoda té ženské co kazí business ... výhoda je, že mají monopol. Jejich výhoda.
Tag Heuer LV Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Ved presne ten monopol je chyba a ich vyhodou...ale tak co uz mozes si ich dat do servisu v CR ked sa nevedia spravat slusne ich problem.
Octavian Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Trosku to tu ozivim dnes som zaviezol TH na mimozarucny servis panovi Nagyovi do Galanty po telefonickej dohode. Po telefone sa pan javil ako sikovny chlapik no ta pani co tam obsluhuje mi pride ako keby vedela len 2 vety- Zavolame a na to sa musi technik pozriet... Nic viac ani orientacnu sumu na jednotlive ukony som od nej nedostal viac info doplnim ked budem obohnameny telefonicky
MejlaG Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Nebyl jsem tam, ale podle vasich reakci na chovani pani za pultem si tipnu, ze je to manzelka majitele. Zamestnanec, ktereho nemuze vyrazit :-)
Octavian Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Dnes mi pan Nagy vola ohladne ceny a ukonov servisu. Naozaj ochotny chlapik povysvetloval jednotlivo co treba a preco urobit atd takze zatial spoko vcera som ich zaniesol a ked mi doobeda (9:30) volal povedal ze po 15tej zajtra budu hotove takze aj celkom rychlovka
Octavian Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Tagy uz mam doma. Co sa tyka prace cize servisu asi nemam co vytknut menila sa baterka, vsetky tesnenia a tlakovka. Dal som ich aj cele prelestit a vysledok prijatelny no na pracu miestneho borca Jeronima to urco nema cize vcelku za mna spokojnost Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem Octavian
undy Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) tiež by som mal čo povedať na tú pani manželku...chcel som ich poprosiť, či by mi dali B navitimery na vibrograf, ani za boha som ju nedokázal presvedčiť, že vibrograf je na hocijaké hodinky...a to nebola prvá rozporuplná skúsenosť...hovorím o Galante Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem undy
Bert Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 ..... ani za boha som ju nedokázal presvedčiť, že vibrograf je na hocijaké hodinky ..... Pokud slovenské HOCIJAKÉ přeložím do češtiny jako JAKÉKOLIV, pak Tě asi undy zklamu. Časový komparátor opravdu není na jakékoliv hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se