Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Značku Doxa mám v oblibě, ovšem novodobá výroba se mi zase tak moc nelíbí.... Takže vzal jsem Doxa conquistador, původně z ošoupaného pochromovaného pouzdra. Objednal přes ebay nové v oceli a se safírem, WR 10 ATM a dal to všechno dohromady. S výsledkem jsem spokojený. Vznikly zajímavé, universální hodinky, s dobrou odolností a pro mě důležitou kompilací den/datum. Navíc v automatu s etou 2789-1.

Tady je výsledek švýcarského bastlení :-)

post-20230-0-04905700-1453883753_thumb.jpgpost-20230-0-26279200-1453883768_thumb.jpgpost-20230-0-49342800-1453883786_thumb.jpg 

Odesláno (upraveno)

Ty si dobrej hracicka,nejdriv Zodiac,ted tohle:-)Ja teda fanda bastleni nejsem,ale pokud se to tobe libi a budes je rad nosit,tak proc ne,o tom to cely je...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Ty si dobrej hracicka,nejdriv Zodiac,ted tohle:-)Ja teda fanda bastleni nejsem,ale pokud se to tobe libi a budes je rad nosit,tak proc ne,o tom to cely je...

Máš dobrou paměť. Popravdě, tohle pouzdro je to, které jsem původně koupil na hodinky Zodiac :-). Ty už jsou dnes také jinde a řekl bych, že si polepšily.

Já jsem pro účelové bastlení. Tedy tam, kde je to potřeba. Tyhle Doxa se mi opravdu líbí, mají moc zajímavý číselník. Navíc den/datum, safír a vodotěsnost. Zároveň je to za cenu, za kterou bys neměl šanci si obdobu pořídit. Jsou pro moji potřebu a nosím je rád :-).

Jinak tomu bastlení také tolik nedám, kromě onich Zodiac a Doxa mám vše ostatní v původním stavu a origo. U těchle případů jsem si dělal hodinky pro sebe :-) 

Odesláno

Jednoduché, čisté, jasné, přehledné a navíc hezky sestavené

Díky

Odesláno

Ano, ano, luneta bez hliníku!!! Nádhera! Já bych se ještě přimluvil za ruční nátah a k dokonalosti jim téměř nic nechybí.

Je tak, vše je kvalitní ocel :-). Proč ruční nátah? Kromě toho, že jím nemůžu sloužit (číselník, ručky i strojek původní Doxa conquistador od Synchronu.. a v automatu). 

Odesláno

Jen bych se přimlouval za nějakej hezčí řemen- buď ho máš špinavej, nebo blbá fotka, ale ,........

Odesláno

Musím říct, že tohle se ti opravdu povedlo. Vypadaj velice zajímavě.

Díky a ten řemen je opravdu jen "špinavej" :-). Je to docela hezky strukturovaný silikon, na ruce je opravdu příjemný. Tím, že je beru i do vody jsem je nechtěl dávat na kůži.... i když by na ní vypadaly dobře.

post-20230-0-96803900-1453922415_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jen bych se přimlouval za nějakej hezčí řemen- buď ho máš špinavej, nebo blbá fotka, ale ,........

Tak mi to nedalo a zkusil jsem je dát na kůži.. Řekl bych, že hodinky tím získaly úplně jiný level :-)

post-20230-0-37170000-1454915832_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...