Gery Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Ahoj, stal jsem se vlastníkem prvních pořádných hodinek. Jelikož se nejedna o levnou věc, začal jsem se hodně zaměřovat na detaily. Všiml jsem si, ze v místě upevnění, mezi tahem a pouzdrem ji miniaturní mezera, takže se dá s tahem jakoby minimálně pohybovat. Je to pouze na jedné straně hodinek. Byl jsem u hodinare, myslel si ze ti bude stezejkou, ale došel k zaveru(který jsem předpokládal), ze pouzdro je o nějaký milimetr více vylisovano. Bývá to u hodinek normální? Řešili byste tento problem, nebo bych to měl nechat tak jak to je?Předem díky moc za odpovědi. Petr Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem Gery
Radimk Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Nech to tak. je to tak správně a tak to má být. Nějaká vůle tam být musí, když ne teď, tak časem se udělá.A když budeš laborovat tah/ řemeny, tak je to jedno.
People Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 aha. fotku si pridal dodatocne. Je to ok. Vobec by som sa preto nestresoval.
Gery Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 díky moc za odpovědi, přece jen nové hodinky, tak jsem byl z toho vyděšený, protože když jsou kouknul na moje hilfigery za ?pár kaček? tak, tam sedí to upevnění úplně přesně
Gery Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Jenom pro jistotu se zeptám ještě jednou, jestli jsem to dobre vysvětlil, ze ta vůle je jenom na jedné straně (pod 6kou) a na druhé (pod 12) sedí pevné. Je to tak tedy v pohodě. Děkuji moc a omlouvám se ze tak otravuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se