gas Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 tak jsem si dnes zkoušel Hublot classic 42mm ( čti Ibló ), které si čerstvě dovezl kolega z usa, pěkný kousek, velikost akorát, pouzdro kontrastuje s gum. řemenem, zpracování prvotřídní, začínám v tom zase lítat, jak se vám líbí
l3stat Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 pěkné ale já bych dal přednost kovovému tahu
Návštěvník Snow Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Bohužel, vůbec se mi nelíbí, asi se musí vidět naživo .
gas Odesláno 1. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Bohužel, vůbec se mi nelíbí, asi se musí vidět naživo . no konečně trocha upřímnosti na živo je to lepší, ale vypadají malé, měl jsem je společně s Panerai, které byly proti Hublot "kapánek" výraznější, no nic, teď vím co nechci, UN to jistí ...
uns Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Prídu mi strašne neprehľadné, takže: ee
Mech Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Už jsem viděl zajímavější Iblóty.
gas Odesláno 7. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 tyhle taky stojí jen polovinu oproti black magick
Mech Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Už jsem viděl zajímavější Iblóty. No ale to víš, že bych se do nich nenechal dlouho přemlouvat. Neříkal jsi, že z té extra ligy už myslíš jen na UN?
lomo135 Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 No, u mě to líbení záleží i na ceně. Do určité ceny (záměrně neuvádím její výši, protože bez živého shlédnutí se mě to určuje těžko) by se mi asi líbily a od určité už ne.
gas Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 mech: ale jo, to bylo jen chvilkové opojení z jejich zkoušky tyhle vyšly cca 8tis usd ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se