milan.w Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Delsi dobu zvazuji vymenu strojku u mych petek SNZG, rad bych upgrade na 6R15, ale nevim jestli to uz neni moc, aby to nebyl bastl. Rad bych slysel i nazor jinych.
Micey Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Tak bastl to asi bude, žejo, ale na tom neni nic špatnýho. Pro zajímavost, kde ten stroj seženeš? Dá se sehnat samotnej novej, nebo musíš vykuchat nějaký jiný hodinky..?
milan.w Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Da se koupit novy u Altra, jinde jsem ho zatim nevidel.
villain83 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Predpokladam, ze jsi uz nekde tenhle konkretni tuning videl, aby si mel jistotu, ze strojky jsou velikostne zamenny a bude v tech petkach dost mista, aby se to tam vlezlo...
Micey Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 milan: Za kolik, prosímtě? Jestli to maj na stránkách, neumim to najít.
pebe Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 SNZG mívají 7s16, tedy Day-Date, zatímco 6r15 jsou date only, tedy budeš mít v ciferníku díru navíc6R15 by měl jít sehnat i na netu, stačí hledat pod označením Sii NE-15
milan.w Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Strojky jsou zamenitelne, velikostne stejne. Z me 7S36 musim vyndat "day wheel" a par soucastek zajistujici jeho preklapeni. O NE15B samozrejne vim, psal jsem i dotaz prodejci, ale jen jeden kus mi nechteli prodat, proto resim pres Altro.
pebe Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 aha, takže půjdeš cestou dostavby 6R15 o day modul, to by prý mělo jít, i jsem to někde na fórech četl nezapomeň to nafotit a pochlubit se
milan.w Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Presne tak, vystridal jsem vicero hodinek, mel jsem pujcene i drazsi kousky, ale nakonec stejne vzdy skoncim u mych petek, plno lidi si bude urcite klepat na celo, ale nemam potrebu kupovat "luxusnejsi" kousek i kdyz bych si to mohl dovolit, proto jsem se rozhodl je vylepsit nekolika upravami, budu mit vlastni limitku 1/1
Liqid Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Jen ze zvědavosti, proč chceš měnit strojek? 7S36 se dá poladit na slušnou přesnost.
milan.w Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Muj strojek je asi vuci serizeni imunni, nejdrive delal +30 sec/den, po serizeni u K&M uz je to +48 sec/den. Mozna jde jen o pocit, ale chtel jsem strojek, ktery je trosku vys nez 7S36, libi se mi i hacking a moznost manualniho natahu.
USER47 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Má to vůbec smysl? A nebylo by místo přestavování 6R15 na daydate lepší použít přímo 4Rxx strojek? Získal bys tak hacking a manuální nátah, aniž by ses musel jebat s kucháním day věnce. Přesnost bude asi dost podobná u všech, pokud vím, tak 6R15 ze 7S strojků konstrukčně vychází a jede i na stejný frekvenci. Upraveno 9. února 2016 uživatelem USER47
milan.w Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Strojky 4Rxx mi nějak unikly, podívám se na to, děkuji za informaci.
lucid Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Muj strojek je asi vuci serizeni imunni, nejdrive delal +30 sec/den, po serizeni u K&M uz je to +48 sec/den. Mozna jde jen o pocit, ale chtel jsem strojek, ktery je trosku vys nez 7S36, libi se mi i hacking a moznost manualniho natahu.Strojky 4Rxx, 6Rxx vychází ze 7Sxx, takže kromě toho hackingu a ručního nátahu nemůžeš čekat žádné zázraky.
Liqid Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Pokud máš problém s přesností, tak lepší cestou bude tyhle pustit a koupit si ty samé znova.
milan.w Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Jsou to mé první mechaniky, takže se mi je nechce dávat pryč, navíc už mají safír. U K&M mi řekli že mají slabší amplitudu a doporučují servis, zřejmě tam bude nějaký problémek, ale zvažoval jsem výměnu strojku, tak jsem to neřešil. Upraveno 9. února 2016 uživatelem milan.w
Mikefux Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Jen pro představu: 6R15 v Sarbech mi dělá bez jakéhokoliv zásahu cca +2s/d a mám je asi půl roku. 4R36 v Monstrech si už od chvíle co přišly jede svých -10s/d, ale to asi nechám doštelovat do plusu. Osobně si myslím, že pokud chceš měnit celý stroj, tak je upgrade asi nejlepší volba...no a nebo zkus ten servis.
mysiak Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Najlepsia cena za 4R36 je asi tu. O 1000czk lacnejsi a minimalne o mesiac kratsie cakanie oproti Altro. Neviem ako SNZG, ale napr. SKX007 maju korunku nalisovanu na hriadel a tym padom treba zohnat korunku so zavitom (bud original z ineho Seiko modelu za 1000czk na objednavku 4 mesiace, alebo aftermarket za 300czk z Filipin). 7S26 a 4R36 maju ine hriadele a nie su kompatibilne. Edit: najlacnejsi zdroj pre 7S26 je tu Upraveno 9. února 2016 uživatelem mysiak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se