Přejít na obsah

Pomoc na aukru

Doporučené příspěvky

Zdravím vás, byl by někdo ochoten mi vydražit jedny hodinky na aukru? Aukce je omezena na uživatele s plně aktivovaným účtem a to už nestihnu - končí v neděli kolem 17. hodiny. Měl by to být tedy někdo, kdo bude v tuto hodinu u počítače. V případě výhry bych si hodinky od prodejce vyzvedl osobně, takže žádné výrazné riziko; stačí jen vydražit a pak nás s prodejcem spojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím vás, byl by někdo ochoten mi vydražit jedny hodinky na aukru? Aukce je omezena na uživatele s plně aktivovaným účtem a to už nestihnu - končí v neděli kolem 17. hodiny. Měl by to být tedy někdo, kdo bude v tuto hodinu u počítače. V případě výhry bych si hodinky od prodejce vyzvedl osobně, takže žádné výrazné riziko; stačí jen vydražit a pak nás s prodejcem spojit.

Žádný problém, klidně se ozvi....

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Zdravím vás, byl by někdo ochoten mi opět vydražit jedny hodinky na aukru? Nemám plně aktivovaný účet. V případě výhry bych si hodinky od prodejce vyzvedl osobně, takže žádné výrazné riziko; stačí jen vydražit a pak nás s prodejcem spojit.

http://www.aukro.cz/item576196563_naramkov...nky_orient.html

Pokoušel jsem se napsat přes SZ svému tradičnímu dodavateli těchto služeb koblihovi, ale má plnou schránku, takže smůla...

Díky

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Kamarád mne požádal o pomoc nákupu na Aukru, ale bohužel nejsem registrovaný, tak se obracím na Vás, jestli by jste byli ochotni mu pomoci. Problém je v tom, že je z Polska. Jedná se o tuto aukci. Pokud se najde někdo ochotný pomoci, napište prosím sem, případně přímo členu kurnajanek (odkaz) Díky moc!

Odkaz ke komentáři

dzieki poszło SZ :)

Wiecie za ile może sie sprzedać ?? nie znam cen na aukro ? :(

Popatrz za ile jest cena piewsza...jest sto korun..Ty dasz 100 korun i czekasz..nie jestesz zarejestrowany, tak kolega s ktorym masz umowe niech da tyle, ile chcesz dacz. Kuprzykladu 514 korun i uwidzs jak sie vywija. Przeprasam za muj jenzyk polski.... :sweatdrop:

Odkaz ke komentáři

Popatrz za ile jest cena piewsza...jest sto korun..Ty dasz 100 korun i czekasz..nie jestesz zarejestrowany, tak kolega s ktorym masz umowe niech da tyle, ile chcesz dacz. Kuprzykladu 514 korun i uwidzs jak sie vywija. Przeprasam za muj jenzyk polski.... :sweatdrop:

nie no całkiem dobrze poszło :) Tobie

Myślę ze tak zrobimy :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...