Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Za 65 litrů bych si koupil určitě něco jiného než hodinky. :smile_anim:

to už se tu probíralo ......... spíš by mě zajímalo zda si toto myslel vážně a nebo to byl vtip : "Zatím po dvou dnech překvapivě přesné...+- 0s."

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
V sobotu ráno jsem nastavil přesný čas a zatím přesné na sekundu....nekecám. :rolleyes:

Díky za odpověď ...... budu o nich přemýšlet ;)

Odesláno
Tak nevím..možná jsem napsal blbost.Ale ,když ty vaše automaty mají +- 5 vteřin za den,tak to bys měl o nich přemýšlet. :thumbsup_anim:

Mas pravdu, neuvedomil jsem si to - ty automaty jsou uz asi zastarale, ze ? - ted uz se nosi elektricke hodinky, ktere jsou mnohem lepsi a jeste levnejsi, ze jo? Diky za info - ja sem uplny debil - valim prachy do nepresnych zastaralych hodinek - ja sem fakt idiot - proc mi to nikdo nerekl ????? To jste kamaradi ?

Odesláno

No jo, jenže přemejšlet o hodinkách takto, musíme si položit otázku, proč montit do Škody 120 zesilovač za 30tKč. Grgo, ty jsi fakt blázen porád jezdíš v žigulíku, tam ani ten zesák nejde přišroubovat! Nehledě na reprák, gramofon tam zase děsně přeskakuje....

Odesláno

Prodavam ty nepresne hodinky /jak tady spravne podotknul nuchtala/ a kupuju poradne hodinky na baterku vy sraci :D Pak se uvidi kdo bude mit presny cas. A za penize co mi zustanou koupim nuchtalovi nejake pekne repro do auta, protoze jako jediny mi dokazal otevrit oci. Nuchtalo diky.....

Návštěvník YPO
Odesláno

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

zamkněte to někdo nebo chcípnu smíchy

Odesláno (upraveno)
Neni zač Grgo... :clap: Budou stačit Focal Utopia Beryllium N.6

Blbost, normálka bych šoupl na zadní sedadla dva kusy B&W Nautilus, a přivázal špagátem, aby se nemlely.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno (upraveno)
Za 65 litrů bych si koupil určitě něco jiného než hodinky. :smile_anim:

Porad lepsi nez je prochlastat. I kdyz s tim zesakem musim rict, ze ti nejvetsi frajeri si je dokazi udelat sami. Navic ze soucastek dodavanych vyrobcem zadarmo vyvojarum. To pak usetrene penize muzes investovat do hodinek :D

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno (upraveno)
Blbost, normálka bych šoupl na zadní sedadla dva kusy B&W Nautilus, a přivázal špagátem, aby se nemlely.

a pustis si velmi kvalitne "duc-duc" techno v 128kbps mp3 stiahnute z netu...

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno

Mě je to šuma fuk co v nich tiká.Hlavně,že jdou přesně.To mě stačí.Na to jsou tady jiní,aby řešili co mají v hodinkách.Vím ,že je tam šunt,který se dává běžně do hodinek za 15 stovek,ale to neřeším....Tiká tak tiká. :smile_anim:

Odesláno
Mě je to šuma fuk co v nich tiká.Hlavně,že jdou přesně.To mě stačí.Na to jsou tady jiní,aby řešili co mají v hodinkách.Vím ,že je tam šunt,který se dává běžně do hodinek za 15 stovek,ale to neřeším....Tiká tak tiká. :smile_anim:

Jen aby jim to vydrzelo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...