Přejít na obsah

Festina Tour de France 2006

nuchtala

Doporučené příspěvky

Mě je to šuma fuk co v nich tiká.Hlavně,že jdou přesně.To mě stačí.Na to jsou tady jiní,aby řešili co mají v hodinkách.Vím ,že je tam šunt,který se dává běžně do hodinek za 15 stovek,ale to neřeším....Tiká tak tiká. :smile_anim:

Někdo řeší, co tiká v hodinkách, někdo, jaký má zesilovač v autě. V čem je rozdíl? :D Každého baví něco jiného.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
V tom,že hodinky ukazují čas...nic víc.Ale zesák hraje.... :guitar:

V tom případě jsi na špatném fóru .... protože tady zesák jenom hraje a nic víc ..... a hodinky ukazují čas a mají duši ..... myslím skutečné hodinky kde se něco hýbe a vydává tikající zvuk ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud se chceš opravdu seriózně bavit o HiFi, tak není problém.

Nemusíš se tady ovšem vytahovat a slepě oponovat, to k ničemu konstruktivnímu nepovede.

Hned na úvod debaty o HiFi v autě, bych rád podotknul, že je to díky úpravcům a "odborníkům" jedna z nejpitomějších kategorií hifi kvůli tomu, co jsou lidé všechno schopni naprznit a vydávat to za echt. Trochu bych to přirovnal k tzv. tuningu, tak jak je chápán většinou"tunerů" v evropě nemá s opravdovým tuningem ani za mák společného. Je to jen tuzing. A z toho je mi docela fest :sick01:

Dokázat, aby auto lépe, prostorově přirozeně, frekvenčně vyrovnaně, čistě a bez rezonancí nahlas hrálo, neotravovalo to lidi o dva bloky dále a přitom bylo vše decentně zapracováno, precizně provedeno, to je podle mě podobné s tvým srovnáváním hodinek, ovšem potom nechápu, proč prudíš na Omegy za 60 000,-.

Odkaz ke komentáři

Kdyby to bylo v návodu,tak nepíšu sem.A já se tu s ničím nevytahoval,tak nevím co myslíš...Ale jde vidět,že asi ještě neslyšel dobrý aparát v autě,který hraje určitě líp než u tebe v obýváku.

Che, ani ty jsi ho neslyšel, sedím v obýváku a na uších mám opravdu hodně dobrá sluchátka. Čím by mě mohlo tak asi nějaké auto oslnit? :) No nic já za sebe tuhle jednoslabičnou debatu končím, pa v nějaké jiné o hodinkách.

Odkaz ke komentáři

Tak především, zesilovač nehraje, ale jenom zesiluje nf elektrický signál, který se mu přivede na vstup. Klavír hraje, třeba. :) Ale o to nejde. Nejde o srovnání zesilovače a hodinek, ale o to, že někdo je ochotný dát nemalou částku peněz za hodinky, jiný za zesilovač, další za lyže, televizi, foťák nebo třeba zájezd na safari. Nedá se určit, kdo je na tom líp. Všichni stejně, protože to jsou všechno zbytečnosti, které si lidé kupují pro radost a ne proto, že by je potřebovali :) A každý může říct o tom, co ho nezajímá, že by byl blázen, kdyby si to koupil.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Mně osobně se líbí jak Omegy tak Festiny, o kterých tu byla řeč a je mi jedno, co si o tom kdo myslí, jen nechápu proč mají mnozí neustále potřebu dokazovat druhým, že nemají pravdu a že mají špatný vkus. Ale aspoň se to tu hýbe a máme se čím bavit :)

Upraveno uživatelem Tazatel
Odkaz ke komentáři

Kamil: Bohužel ano, miluju tu modrou, ale ještě více se mi líbí starší typ:16177_2-d.jpg

Prosím nekamenovat :tomato:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...