Radimk Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 Po čase jsem dostal chuť na něco elektr. Co poradíte ? casio, citizen... požadavky: rádiem řízené, žádné oblekovky, pořádné WR, solární a nebo podobně "nebateriové" Kdyby byly ocel nebo titan, tím líp výroba nejlépe Japan... Prostě nějakou pořádnou drasťárnu typu Casio GW9100-1
afrikab Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 Po čase jsem dostal chuť na něco elektr. Co poradíte ? casio, citizen... požadavky: rádiem řízené, žádné oblekovky, pořádné WR, solární a nebo podobně "nebateriové" Kdyby byly ocel nebo titan, tím líp výroba nejlépe Japan... Prostě nějakou pořádnou drasťárnu typu Casio GW9100-1 A co nejake G-Shocky? http://www.seiyajapan.com/c=hMRX96PoPk97HX...gory/3_g_shock/
babaq Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 Tomu popisu by celkem odpovídaly Citizen Nighthawk.
Tazatel Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 Já uvažuju o těhle, umí toho asi nejvíc: http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/3911 Dělaj je tuším i v titanu. Ještě by mohly měřit tlak a mít GPSku a neměly by chybu, otázka je jak to solárko vydrží, slyšel sem na to už pár stížností, ale opravdu jen pár
Radimk Odesláno 7. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 (upraveno) No nic moc výběr, teda. Ale našel sem na 21jewels G shocky v limitce za 130,-. Zatím mě teda nic horšího neoslovilo! To by byla docela bomba!! Nebo je tam mají v černé za akční cenu 78! Otázka: tyhle asi nejsou radio controll, co? ( typ G9000TLC 4DR nebo G9000 1V) U nás jsou tak za cca 5k. To je moc. Při jejich robusnosti by mohly přežít i moji cyklistiku Což se teda předchozím Timexům nepodařilo.... Upraveno 7. listopadu 2007 uživatelem Radimk
KOP Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sám mám troje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se