Pavlos Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 (upraveno) Dost neněmecky vyhlížející kousek. Pěkné! Tohle by podle mě nosil kpt. Nemo. UTS Watches has released a limited edition white dial 3,000 meters watch The case, in stainless steel, measures 43mm x 16mm and weighs 170 grams (with rubber strap). The crystal is sapphire (5mm thick). It is water resistant to 3,000 meters. Movement is the automatic ETA caliber 2824-2 with 42 hours of power reserve. The dial is covered in Superluminova. MSRP is 3,150 Euros. Upraveno 7. listopadu 2007 uživatelem Pavlos
Návštěvník Snow Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Zrovna mám před sebou katalog a je to docela síla http://www.uts-muenchen.de/
Pavlos Odesláno 7. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Je to pořádný kus železa. Pro mě je vzhledem k typu hodinek celkem překvapivý pohled zespodu:
uns Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Trochu ma prekvapuje ten kontrast medzi na jednej strane dost surovými a drsnými hodinkami a na strane druhej jemne zdobeným stojčekom...
l3stat Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 no takhle by mohl vypadat každý stroj člověk by se pořád kochal
Pavlos Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 no takhle by mohl vypadat každý stroj člověk by se pořád kochal To raději ne, na chlapské hodinky je tam toho až moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se