petik16 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 (upraveno) Definícia hesla "v jednoduchosti je krása"..?? Za mňa jedným slovom, áno! https://monochrome-watches.com/jaeger-lecoultre-master-ultra-thin-perpetual-steel-black-dial-hands-on-live-photos-specs-sihh2016-price/ Upraveno 27. února 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Moc pekny kousek za pekny peniz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Joj, to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Cena je teda nedostizna ale hodinky jsou to krásný,pohled na strojovnu je famózní. Pěkně rozvrzeny všechny komplikace a velmi přehledné, včetně výřezu v rucickach aby bylo vše vidět v jakékoliv pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 tá strojovna presne je krásna, no najviac ma berie asi ten čisto-čierny nádherný ciferník! Indexy sú taktiež štýlové, sedia k ručičkám pekne a páči sa mi aj tá zmena indexu na 12-ke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Dokonaly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Mít zbytečných 20 tisíc Euro, asi bych neváhal. Opravdu povedené oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Za mě zbytečně komplikované, ale to je čistě subjektivní, samozřejmě jinak palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Už jen 21! Co máš na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Už jen 21! Co máš na prodej?Videl jsem, ze vetsina tvych prispevku je v podobne trapnem duchu. Zrejme bys mohl jit zkusit pracovat u policie. Jsem clenem fora skoro rok, za tu dobu mam asi 40 prispevku. Hodne ctu, malo pisu. Nic neprodavam (a pokud jo, tak ne hodinky, ne tady a ne tobe).Jestli ti prijdu jako nejaky hodinkovy dealer tak s tvym chabym smyslem pro logicke uvazovani te mozna k policii skutecne vezmou, ale jen k te dopravni. Budes kontrolovat lekarnicky, povinna ruceni a drzet radar pod mostem na dalnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Už jen 21! Co máš na prodej?Dobre ti tak. Pekna odpoved od Porsaka. Vono, kdyby ses nejdriv podival do jeho prispevku a temat, tak bys videl, ze takhle se tady zrovna prispevky nehoni. Misto respektu k tomu, ze jsou to vecne komentare k hodinkam, takovyhle sracky. Chlap by se mu verejne omluvil. Jo a k tematu: pekny hodinky!(Taky honim prispevky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Videl jsem, ze vetsina tvych prispevku je v podobne trapnem duchu. Zrejme bys mohl jit zkusit pracovat u policie. Jsem clenem fora skoro rok, za tu dobu mam asi 40 prispevku. Hodne ctu, malo pisu. Nic neprodavam (a pokud jo, tak ne hodinky, ne tady a ne tobe).Jestli ti prijdu jako nejaky hodinkovy dealer tak s tvym chabym smyslem pro logicke uvazovani te mozna k policii skutecne vezmou, ale jen k te dopravni. Budes kontrolovat lekarnicky, povinna ruceni a drzet radar pod mostem na dalnici.Dík, mě už vzali k měšťákům a jsem tam moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se