Krchov Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 (upraveno) Zdravím ve spolek, Doufám, že mě zde nikdo nepraští , ale při nucené procházce s moji líbeznou jsem ve Fashion Aréně v Praze narazil na menší výprodej Oris. 50% sleva na vše co měli ve výloze, nic jiného tam ani nemají, a leží jim to tam už měsíc. Stačil jsem to vyfotit než jsem byl od výlohy odtáhnut. Prodejna je u vstupu k restauracím a normálně vyprodávají Festiny. Upraveno 27. února 2016 uživatelem Krchov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 to už je tam mají někdy od listopadu , co jim tam zbylo jeste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Fotky co jsi udělal nějak nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krchov Odesláno 27. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Já jsem stará kukačka, tak mě to chvilku trvalo než jsem došel na to jak tu fotku sem šoupnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se