bobika Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Zdravim, ja to mel s vyberem o neco jednodussi. Osahal jsem si nejaka HTCcka i Iphone, ale bohuzel? jsem jen Nokiovej, takze jsem zase zustal "doma" a koupil N97. HTC ma skvely display a odezvu, Iphone ma skvely design a je taky rychlejsi, ale ja proste jen zustal verny znacce. Tri mesice slape jako hodinky, a protoze jsem taky jen pouhy uzivatel a ne tuner, tak jsem dosud maximalne spokojen. Bezdratove internetove pripojeni funguje skvele, pomoci BT komunikuji s pocitacem pri prenaseni souboru a narocnejsi ukoly proste sveruji notebooku, nebo netbooku ... K tem sluchatkam. Pouzivam jen venku pri sportu nebo cestovani a dosud jen "spunty". Za sebe doporucuji SHURE SE530, nikdy bych neveril, co je mozne z "obycejnych" spuntu dostat. rob
gougy Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 bobika napsal: Zdravim, ja to mel s vyberem o neco jednodussi. Osahal jsem si nejaka HTCcka i Iphone, ale bohuzel? jsem jen Nokiovej, takze jsem zase zustal "doma" a koupil N97. HTC ma skvely display a odezvu, Iphone ma skvely design a je taky rychlejsi, ale ja proste jen zustal verny znacce. Tri mesice slape jako hodinky, a protoze jsem taky jen pouhy uzivatel a ne tuner, tak jsem dosud maximalne spokojen. Bezdratove internetove pripojeni funguje skvele, pomoci BT komunikuji s pocitacem pri prenaseni souboru a narocnejsi ukoly proste sveruji notebooku, nebo netbooku ... K tem sluchatkam. Pouzivam jen venku pri sportu nebo cestovani a dosud jen "spunty". Za sebe doporucuji SHURE SE530, nikdy bych neveril, co je mozne z "obycejnych" spuntu dostat. rob Jj HTC je ve výběru, co se týká QWERTY, tak jsem měl na mysli "mechanickou klávesnici", nikoliv touchscreen (ještě jsem si nezvykl) S SE530 mohu jen souhlasit, zkoušel jsem je a nakonec se rozhodl pro UE tri fi (sedly mi lépe a tak věrnost ke značce Shure šla do kopru:(), ale k telefonu je nepoužívám, požadují slušný zdroj muziky
RomanP Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 gougy napsal: co se týká QWERTY, tak jsem měl na mysli "mechanickou klávesnici", nikoliv touchscreen Tak to pak chápu. Já se toho popravdě taky bál, že mi bude život komplikovat absence "hmatového rozlišení" zvlášť když jsem psal že chci minimálně sms psát jednou rukou, ale klikací zvuk který se ozve při "stisku" klávesy mi stačí.
jartop Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Také vybírám nový telefon (mám3 roky P910) a hledám něco podobného. Zatím jsem u HTC a SEX1. Nějak mám pocit, že si bez stylusu nevystačím a nevím, jestli by mi vyhovoval telefon bez HW qerty klávesnice. Nemáte někdo zkušenosti s těmito nebo podobnými modely? J.
bobika Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 (upraveno) gougy napsal: S SE530 mohu jen souhlasit ... To je sranda, ja to mam opacne, UE triple.fi 10 mi vubec nesedi, takze Shure a samozrejme, telefon nepouzivam jako prehravac hudby. Chce to kvalitni prehravac a zdroj, protoze s temito sluchatky slysis veskere nedostatky u nekvalitni nahravky nebo prehravace ... To muze byt problem, pokud nekdo uvykl kvuli usetreni velikosti/mista komprimovat MP3 na nizsi bitrate nez 192. Osobne jsem okamzite presel na 320 a je to znat, bohuzel. Musel jsem celou svou sbirku CDcek "prerypnout" znovu ... Upraveno 10. října 2009 uživatelem bobika
gougy Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 bobika napsal: To je sranda, ja to mam opacne, UE triple.fi 10 mi vubec nesedi, takze Shure a samozrejme, telefon nepouzivam jako prehravac hudby. Chce to kvalitni prehravac a zdroj, protoze s temito sluchatky slysis veskere nedostatky u nekvalitni nahravky nebo prehravace ... To muze byt problem, pokud nekdo uvykl kvuli usetreni velikosti/mista komprimovat MP3 na nizsi bitrate nez 192. Osobne jsem okamzite presel na 320 a je to znat, bohuzel. Musel jsem celou svou sbirku CDcek "prerypnout" znovu ... Když tak do floc či podobných formátů (ale přehrávačů je málo), sám na cestách používám discman (je to sice retro, ale kvalita komprimovaných formátů odpovídá názvu.. ) Doma aktuálně řeším nový BurrBrown DA převodník... partnerka má radost... Hifi je také slušná závislost, ještě že nejsem registrovaný na žádném fóru (pardon za lehký OT)
bobika Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 gougy napsal: Když tak do floc či podobných formátů To ja jsem jen jednoduchy uzivatel. Mam pakl ipodu a v nich dohromagy jen asi 45 Gb hudby v MP3 a hromadku filmu. Ta sluchatka pro me byla prijemna zmena po Koss KEB 79. Nesrovnatelna zmena. Ovsem, uz jsem jedny zapomnel v letadle , takze mam pro jistotu dvoje.
boo-beek Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Nj, jenze shure i ultimate ears jsou uz o kus jinde cenove nez je puvodni vyber... Kazdopadne k tomuhle me napadlo, ze UE super.fi 3 a Altec Lansing UHP336 jsou identicky sluchatka, dost se to resilo na avmanii, jeden z tamejsich clenu (hoooodne dobrej v oboru) je nakonec porovnaval a krome par externich znaku a trosku jinyho kabelu jsou to totozny kusy. Citace: "Ke srovnání skvěle posloužil dvouvýstupový Vincent KHV-1 a zcela slepý test , při němž jsem ani jednou neviděl, co mám v uších za model. Asistent střídavě měnil sluchátka, dokonce někdy smíchal levý kanál z jednoho typu a pravý z druhého. Ani maximální soustředění a touha nalézt byť sebemenší nuanci, nebyla nic platná. Altec Lansing UHP336 hrají identicky!" Jen dodam, ze UE stoji okolo 2.6K CZK, A-L se skoro nedaji sehnat, ale kdyz se to podari, tak mezi 700 a 900 CZK... (Pripadne v prepoctu).
Návštěvník YPO Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 včera jsem viděl naživo TOHLE vypadá to dost mimozemsky
African Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Také nastal čas vyměnit Nokii E65 za něco užitečnějšího" po dlouhém pátrání, jsem se rozhodl pro SonyEricsson Xperia X1. Máte s tímto kouskem někdo zkušenosti a jste spokojeni? Rád bych se hlavně dozvěděl negativa z užívání. Pozitiv má až až:-)
jartop Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Vlastimil7664 napsal: Také nastal čas vyměnit Nokii E65 za něco užitečnějšího" po dlouhém pátrání, jsem se rozhodl pro SonyEricsson Xperia X1. Máte s tímto kouskem někdo zkušenosti a jste spokojeni? Rád bych se hlavně dozvěděl negativa z užívání. Pozitiv má až až:-) Už jsem se ptal včera a zatím žádná reakce (nebo možná žádné negativum)
African Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Jsem tedy koukal, jaké je obrovské cenové rozpětí X1, od 7900,- až po 16000,- viz. http://mobily.hledejceny.cz/sony-ericsson-xperia-x1 Za těch 8000,- mi to připadne bezkonkurenční telefon"
Blekota Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 jartop napsal: Už jsem se ptal včera a zatím žádná reakce (nebo možná žádné negativum) to bude z kaluze do blata.. ja som proste windows nezniesol a to som sa snazil s touch pro akokolvek som mohol a to touch flo to je kktina na n-tu to fakt radsej touchwiz od samsungu to ma celkom logiku a aj "hlupy telefon" ako je napr. jet je s touchwiz uplne super... mam momentalne n85tku koli velkosti (zacal som behavat a s tehlou vo vrecku sa mi nechcelo), je to na tebe ci potrebujes qwerty klavesnicu alebo si vystacis s normal.., ci kvalitny gps a fotak alebo co... ja len volam skoro vobec uz nepisem a vyuzivam pythona ktori bezi len na symbiane takze u mna jasne symbian 4ever, a ak uz fakt vela pises tak urcite ist radsej do e90tky ako do n97
Juraj11 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 já měl svoji E51 a naprostá spokojenost-teď jsem to chtěl obnovit a koupil si E66 a zatím spokojenost.Xperii má kamarád a je spokojenej,jen jí už 2x reklamoval-tak nevím....
boo-beek Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Blekota napsal: to bude z kaluze do blata.. ja som proste windows nezniesol a to som sa snazil s touch pro akokolvek som mohol a to touch flo to je kktina na n-tu to fakt radsej touchwiz od samsungu to ma celkom logiku a aj "hlupy telefon" ako je napr. jet je s touchwiz uplne super... mam momentalne n85tku koli velkosti (zacal som behavat a s tehlou vo vrecku sa mi nechcelo), je to na tebe ci potrebujes qwerty klavesnicu alebo si vystacis s normal.., ci kvalitny gps a fotak alebo co... ja len volam skoro vobec uz nepisem a vyuzivam pythona ktori bezi len na symbiane takze u mna jasne symbian 4ever, a ak uz fakt vela pises tak urcite ist radsej do e90tky ako do n97 Chlapce, opet jsi dostal svemu nicku - ackoliv Xperii pro S-E vyrabi HTC, neni v tom touchflo. A, kdyz uz jsme u toho, tak pro pristup k zakladnim, rozumej nejpotrebnejsim, funkcim, je touchflo (konkretne Touchflo 3D, nikoliv to stare) podstatne lepsi nez Touchwiz... Mam Diamonda (viz vyse) a nemuzu si to vynachvalit. Nejakyho samsunga s TW jsem mel pomerne dlouho v ruce a nenadchlo me to. A Python JENOM na Symbianu je peknej nesmysl, je na Andriod i na WM.
Bonebreakers Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 No ja premyslim ze bych vymenil stary za neco novejsiho a tohle se mi libi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se