Berbatow Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Tak jsem dneska videl automaty za 1590,- sleva na 50% Je to obch. zn.Killtec a uvnitr je Citizen Miyota. strojek Citizen Miyota, automatic, nerezová ušlechtilá ocel, průměr pláště 42 mm, výška 12 mm, kožený antialergický řemínek, vodotěsnost 100 m, vypouklé antireflexní minerální sklo, zadní víko na závit <-- 3190,- Kč No nekupto!!!
Tazatel Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 To by mohl být dobrý objekt na laborování... pohrát si s novým ciferníkem a ručkama. A za tu cenu to by stálo za úvahu
koblih69 Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Dobrý tip. Mrknu na ně v sobotu skoro už se těším až je rozkuchám :-)) Díky.
falkkon Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Dobrý tip. Mrknu na ně v sobotu skoro už se těším až je rozkuchám :-)) Díky. Jojo,to bych se přidal
jacob Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Na pokusy budou určitě dobré, ale na nošení by jsem bral raději Seiko 5 za podobné peníze, když se povedou na Ebay...
B.F.G. Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Ošklivé je použití na první pohled malého strojku do velkých hodinek. Jinak až na nápis docela vydařené. Už se těším se na nějaký předělávky.
Berbatow Odesláno 7. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Sorry za ten dotaz,ale co to znamena Citizen Miyota?
koblih69 Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Sorry za ten dotaz,ale co to znamena Citizen Miyota? Levný kalibr používaný masově v hodinkách spousty výrobců - tady je třeba jeden z nich http://www.timedesign.de/uhrwerke/miyota_8215.html
vor Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Na pokusy budou určitě dobré, ale na nošení by jsem bral raději Seiko 5 za podobné peníze, když se povedou na Ebay... Taky jsem to chtěl napsat, Seiko 5 jsou lepší a za míň peněz.
koblih69 Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Taky jsem to chtěl napsat, Seiko 5 jsou lepší a za míň peněz. Nový Seiko 5 vydražíš i na Aukru za 1000,- , ale tyhle mají 42 mm...
vor Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Nový Seiko 5 vydražíš i na Aukru za 1000,- , ale tyhle mají 42 mm... A myslíš, že tam bude místo 36,6mm a na hloubku 4.5mm ? Jak je vlastně velká ta Miyota?
Filipes Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 ta mimostředka u Killtec nevypadá dobře, to raděj tohle s centrální vteřinovkou : Miyota v titanovém pouzdře za 1.700,-
falkkon Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 ta mimostředka u Killtec nevypadá dobře, to raděj tohle s centrální vteřinovkou : Miyota v titanovém pouzdře za 1.700,- Je pravda, že je nepřirozeně blízko středu.To je tou malou Miotou.
Jerrys Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Ta titanová Miota má zase takový nedomrlý ručičky, jak když patří do menších hodinek. Neblbněte a kupte si Seika nebo Orient a nebudete se muset stydět
boo-beek Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 A jste si fakt jisti tou Miyotou?? Ja jen, ze Miyota IMHO nema zadnej kalibr s mimostredkou a pochybuju, ze Killtec kalibry upravuje. Spis to bude nejaka China inspirovana Miyotou...
Berbatow Odesláno 15. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Dobrý tip. Mrknu na ně v sobotu skoro už se těším až je rozkuchám :-)) Díky. Tak jak?Uz jsi otevrel pacienta?Co ledviny,srdce,jatra?
snake Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Tak jak?Uz jsi otevrel pacienta?Co ledviny,srdce,jatra? Taky by mě zajímal vnitřek...nějaké info-má někdo...???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se