crouch14 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Ahoj mám dotaz ohledně přetáčení datumu a dne. Datum se přetočí už někdy kolem 00:30 hodin /plně dokončeno/ a den první část (v druhém jazyce) kolem 01:00 a poté v Aj až někdy kolem 02:30 hodin /plně dokončeno/. Jde mi o to, když ručně přetočím pouze datum už třeba v 02:00 hodin, když už je datum přeskočený jestli se může něco stát. Den samozřejmě nemůžu, protože to soukolí je v pohybu. Nevím přesně, jak je to s tím ozubeným kolem jestli je zvlášť na datum a zvlášť na den. Díky za info.
geometr Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Já bych mezi 22 a 3 hod na datum ani den vůbec nešahal (předpokládám podle toho popisu, že jde o nějaký masový seiko strojek - 7s26, 7s36 apod.; ani u jiných strojků)
Honza.manta Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Já bych na datové ústrojí sahal jen okolo šesté hodiny. A ten časový posun v překlápění data je naprosto v pořádku.
crouch14 Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Ahoj díky za info, ano je to strojek 7s26 a nevíte jak je to s tím přehozením je zvlášť ozubené kolo na datum a zvlášť na den, nebo je stejný ?
Vally Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Datum se nemá měnit mezi 21:00 - 4:00. Pokud je nutné v těchto hodinách jej změnit, je potřeba nejdříve nastavit čas mimo toto rozpětí, nastavit datum a pak zpět nastavit čas... Toliko se píše v manuálu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se