bandicoot Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Jo tak ony ty GMT jsou navíc celkem rozumně veliký. Tak to je paráda.
tedwine Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 dayton s pandou bude na fore aspon 10ks po vcerajsku A z toho mozno tak 7 na predaj
tedwine Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Za mna Omega moc fajn (i ked niektore boli predstavene uz skor a tych moonwatchov zacina byt trochu nadpocet) , tieto by som unosil velmi rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
WRXSTi Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Taky jsem z některých novinek z BaselWorld nadšený:CK2889 naprostá pecka (ikdyž ty ručky jsou moc "elegantní")Nové ocelové Daytony s keramickou lunetou úžasné.Heuer reedice Monza taky bomba (ikdyž se mi vyloženě nelíbí, tak je super, že to udělali)...No naštěstí už na "vyhazování" nemám budget :-)
stosi Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Za mě tedy ty PO ne. Na některých fotkách na mě působí jako suma, velké a ty nožky podobně střižené. Takové nevyvážené.
M.S. Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Z těch Speedmaster Meteorite Dial tahám čelist po zemi...
candy Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Ty speedmastery s měsíční fází jsou cool.
tomtur Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 po 30ke som nadobudol pupok, stratil vkus a chcem tie bicolorove chrona.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se