sety Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Obracím se na vás s prosbou o radu. Vlastním hodinky IWC Aquatimer Automatic 2000 na kaučukovém tahu a rád bych dokoupil tah titanový. Nevíte prosím někdo kde nejvýhodněji a za kolik by se dal uvedený tah sehnat??? Předpokládám že asi opět někdo navrhne Dubaj. Poraďte mi někdo za kolik se tam dá sehnat bohužel má angličtina není na dobré úrovni . Děkuji Vám za pomoc.
vaba Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Zdravim, ja mam opacny problem, mam nerez a poptavam kaucuk. Pro cenu v nasem regionu se obrat na Kaspera - zjistoval mi cenu kaucuku zde v Evrope - 205 ?. U nerezu(titanu) predpokladam vyssi. Cenu v Dubaji neznam - budu zjistovat nekdy v prubehu unora - v breznu bych mel mit cestu do Emiratu
sety Odesláno 12. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 ja bych potreboval titanovy. Dekuji za odkaz na Kaspera.
sety Odesláno 27. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2008 pratele stale shanim titanovy tah na IWC Aquatimer prosim dejte vedet kdyby jste nekdo jel Dubaj A podobne dekuji predem
Conrad Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Nechtěl jsem tomu věřit,ale Lolloh mi přeposlal mail z Carolina, kde se ptal na cenu ocelového tahu na IWC pilot a věřte nevěřte byli ochotni mu jej dovézt z Vídně za zanedbatelných 42050kč
lolohh Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Nechtěl jsem tomu věřit,ale Lolloh mi přeposlal mail z Carolina, kde se ptal na cenu ocelového tahu na IWC pilot a věřte nevěřte byli ochotni mu jej dovézt z Vídně za zanedbatelných 42050kč A zapomněl jsi na zálohu ve výši 50%
spiderer Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Nechtěl jsem tomu věřit,ale Lolloh mi přeposlal mail z Carolina, kde se ptal na cenu ocelového tahu na IWC pilot a věřte nevěřte byli ochotni mu jej dovézt z Vídně za zanedbatelných 42050kč To je rozhodne nabidka ktera se neodmita
sety Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 No prave pratele ten co chci ja mi nabizeji v Carolinu za 35 000 a psal jsem primo do IWC do Schaffhausenu a cena je 21000 to je sila. Opravdu ti cesti obchodnici se snazi sedrit kuzi z cloveka i na obycejnem tahu na hodinky a to jsem je kupoval primo v Carolinu tak by mohli udelat cenu.
Platos Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 No prave pratele ten co chci ja mi nabizeji v Carolinu za 35 000 a psal jsem primo do IWC do Schaffhausenu a cena je 21000 to je sila. Opravdu ti cesti obchodnici se snazi sedrit kuzi z cloveka i na obycejnem tahu na hodinky a to jsem je kupoval primo v Carolinu tak by mohli udelat cenu. čeští obchodníci se k zákazníkům chovají jako k oslíkům, ze kterých je zapotřebí vytřepat co nejvíc zlaťáků, nic jiného pro ně neznamenají
rorda Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 čeští obchodníci se k zákazníkům chovají jako k oslíkům, ze kterých je zapotřebí vytřepat co nejvíc zlaťáků, nic jiného pro ně neznamenají Přesně tak, proto ode mě neuvidí ani floka ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se