rorda Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2007 Poté, co jsem narazil při sjíždění německýho eBaye na tyhle rolexky, už se ani nedivim tomu Mickey Mouseovi na ciferníku rolexek, co tu nedávno byla jejich fotka ... Jestli jste narazili na podobný exoty u tak klasický značky, jako je Rolex, tak je sem klidně přidejte, určitě nejsem sám, kdo by se na to rád podíval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2007 (upraveno) Poté, co jsem narazil při sjíždění německýho eBaye na tyhle rolexky, už se ani nedivim tomu Mickey Mouseovi na ciferníku rolexek, co tu nedávno byla jejich fotka ... Jestli jste narazili na podobný exoty u tak klasický značky, jako je Rolex, tak je sem klidně přidejte, určitě nejsem sám, kdo by se na to rád podíval ... Co je na dámskejch Rolexkách exotickýho? Upraveno 12. listopadu 2007 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2007 No nevim, mně tyhle až tak "normálně" nepřipadaj ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2007 Mně se líbí jsou takový slaďoučký , ovšem ve strojku mi chybí ta barevně odlišená ozubená kolečka o kterých byla řeč zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry123348 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2007 (upraveno) Přidávam jeden model s perleťovym ciferníkem ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) A další, pro mě dost netradiční a nevzhledný rolexky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Watchfanovky Možno je to aj ten konkretny kus,ktory bol na zraze v Žiline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Watchfanovky Možno je to aj ten konkretny kus,ktory bol na zraze v Žiline No, to ale neznamená, že je každej pokládá za vrchol hodinařiny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 To som nechcel povedať,apropo,je niečo rolexkejšie ako zlate Rolexy s diamantmi ? Ale aj tak by som si ich nekupil,nielen kvôli cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Rolex s diamantama?!? Na černošskym dealerovi heráku možná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 No nevim, mně tyhle až tak "normálně" nepřipadaj ... Jůůůůůů ty chci!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Přidávam jeden model s perleťovym ciferníkem ... To jsou originál Rolex číselníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) Já předpokládam, že ty perleťový ciferníky jsou "standardní" Rolex pásovka ... Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 A další, pro mě dost netradiční a nevzhledný rolexky ... Nevím proč, ale mě se líbí :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Inu, proč ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 3. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 Další prima záležitost od Rolexu, tentokrát s diamantama ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 A čo tak cena ? Za to by už bol pekny tourbillon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 A čo tak cena ? Za to by už bol pekny tourbillon Lidi, kteri si koupi tyhle hodinky (nebo si mezi necim podobnym vybiraji) podle me tourbillon postradat nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se