Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, potřebuju poradit s výběrem hodinek. Společenské/oblekové, černý kožený řemínek, automat, stříbrný/zlatý ciferník, velké tak 38-40mm. Cena max. do 50.000kč

Něco v tomhle stylu:

post-32218-0-35568500-1458656416_thumb.png

post-32218-0-36511500-1458656503_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

A jaký jsi vybral? Fejky ti nepřijdou, to si tyhle prodejci nedovolej.

Žádný clo se neplatí, ale platí se dph. Kurýrní služba (nevim, čim to posílaj) tě předem vyzve ať jim pošleš fakturu, na základě toho spočítaj dph (cena hodinek + doprava) x 0,21, narazej si na to nějakej poplatek za vyclení (kolem pětikila) a ty to pak všechno doplatíš při předání kurýrovi.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Vybral jsem nakonec tyhle FC. Není to úplně nějak můj top, ale za tu cenu... ps.:Díky Andy Aaron

Mám ještě 30k tak možná dám na tvou radu Micey a vyberu něco z ML hodně se mi líběj tyhle>

A ohledně toho dph moc tomu nerozumím, ale příjde mi to jako blbost. Nicméně očekávám ještě platbu tak kolem 4k. Tak uvidíme hlavně ať přijdou pravé s vyplněným záručákem pro jistotu :)

post-32218-0-81156000-1458729027_thumb.png

post-32218-0-28487700-1458729283_thumb.png

Odesláno

Uz jsem ti posilal SZ. Jak pise Micey, prave budou, zarucak vyplneny nebude, dph asi budes muset zaplatit, pokud to chytnou celnici. Ale za ty prachy furt cajk

Odesláno

To: Micey určitě nafotím a pochlubím se.

To: AndyAaron ještě jednou díky.

To: Rufanius osobně mi značky Hamilton, oris, mido... nejsou sympatické, ale hodinky nevypadaj zle.

Návštěvník Mitak
Odesláno

No hele,... Oris, Mido, Hamilton za sebou mají aspoň nějakou historii. Kdežto Frederique Constant nebo Maurice Lacroix jsou nově vytvořené firmy s uměle vytvořenými jmény. Kvalitou si samozřejmě tyto firmy nemají co vyčítat. Většinou je to běžná střední třída swiss made s ETA strojky.

Odesláno

Ono to je vsechno podobna cenova a kvalitativni skupina. Historie k tomu na vic je pro nekoho dulezita, pro jineho uz ne. U Hamiltonu mam ten problem, ze ty hodinky se mi na fotkach libi, ale nazivo jsou nic moc, nicim me nechytly (PanEurope je vyjimka).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...