Jeronimo Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Jardo, perfekt prácička klobuk dole pred tebou, radosť pozerať na tie obrázky po tvojom kozmetickom baličku úprav .-)Díky. Kosmetický balíček, to jsi napsal trefně. Přidám ještě páe fotek za lepšího světla. Včera jsem dodělal jedny Sea-gully, které se docela povedly. Fotky budou až večír. Upraveno 29. října 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Sea-gull s čistokrevnou Etou 2789-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Pár fotek z akce: (na poslední fotce je upravené pouzdro ještě před samotným leštěním) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 No ty krabe, to sou kouzla! Srovnání před a po je šílený, jako znovuzrozený hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 No,ano,je to super Jak dlouho Ti to asi trvá vyleštit takový kousek,Jardo? Nevěděl jsem,že Ti to z výškou neklaplo.Nijak bych si z toho hlavu nedělal..Ale pokud to chceš ještě zkusit,co tak tuto školu?Když vidím Tvoji práci,tak si myslím,že tato škola,by byla to pravé ořechové. https://www.upce.cz/fr/index.html A jinak,zlaté hodinky jsou pro Tebe již připraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 na živo byly jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 No ty krabe, to sou kouzla! Srovnání před a po je šílený, jako znovuzrozený hodinky.Díky. Tenhle kousek se dělal moc dobře. Pouzdro má jednoduchý geometrický tvar, žádné špekulování. No,ano,je to super Jak dlouho Ti to asi trvá vyleštit takový kousek,Jardo? Nevěděl jsem,že Ti to z výškou neklaplo.Nijak bych si z toho hlavu nedělal..Ale pokud to chceš ještě zkusit,co tak tuto školu?Když vidím Tvoji práci,tak si myslím,že tato škola,by byla to pravé ořechové. https://www.upce.cz/fr/index.html A jinak,zlaté hodinky jsou pro Tebe již připraveny Díky Marceli, Seagully jsem dělal asi tři hodinky. Trvá mi to pořád dlouho. Bohužel. Zbytek je tak na pokec u pivka. na živo byly jako nové Dík. .......Dnes tu mám pouzdro Heuer Calculator. Dělal jsem pouze boční leštěné plochy a dýnko, které otevíral někdo snad motykou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Pár foto z akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 A konečně po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Dnes mám dovču, tak můžu konečně makat. Takže pouzdro Eterna po lehoučkém rozleštění. Bohužel jsem si neudělal fotku horní strany před procedurou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Na dýnko se muselo trochu přitlačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Dnes tady mám jedny moc hezké Mirexaly. Taková pohodová prácička. Vzal jsem je i s tahem a lehkým přeleštěním sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 No a tady si mi opravdu eklovalo dělat brus na poměrně zachovalém pouzdře. Až na pár otěrů je téměř v bezvadném stavu. Takový zásah, který by změnil charakter hodinek by byl podle mě nesmyslný. Na pouzdře jsou použity dva druhy brusu. Nemám na mysli hrubší a jemnější, ale průběžný po celé ploše a tzv. metličky které na sebe nenavazují.Takže po domluvě s majitelem se refrešovaly pouze leštěné plochy a spona tahu. Riskl jsem i dýnko a myslím, že se povedlo včetně přesného vystihnutí původního směru brusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 A ještě jsem zapomněl na klasicky vohnusalý buzna tah, který je na přebroušení a přeleštění docela náročný. Alespoň pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Po několika hodinách: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Fakt smekam. Nadherna prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Wow,uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se