Tikal Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 V 8. 6. 2024 v 12:13, McStinger napsal: @Tikal Pekné , akurát si to orezal, ešte tam čosi napravo schovávaš. Inak som sa divil, že kto všetky tie Rozdally z Bazošu kupuje a už viem Rožďu máme jen jednoho, byl za cenu, které nešlo říct ne a synek tenkrát mydlil v punkové kapele, tak to bylo na koncerty s Palmerem /Redback/ naprosto vyhovující. Jen jsem mu udělal facelift, páč byl nedokončený. Jinak máš recht, něco tam okolo ještě je a zdaleka to není všechno, pár kytar vysí v obýváku a další mám v dílně na opravy a repas. Děsně mě baví se v tom hrabat. Nějaká ta komba se různě povalují pod stoly a garáži. Trošku jsme tomu popustili uzdu, halt silně vyvinutá slabá vůle 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 No tvl, tak jsem si rikal, ze uz jsem nemocnej s tema svyma 7 kouskama, zvlast kdyz uz vubec nehraju, ale vidim, ze mam jeste velke rezervy a tak spatny to se mnou zase neni @Tikal Pekny to mate 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 před 41 minutami, Tikal napsal: Rožďu máme jen jednoho, byl za cenu, které nešlo říct ne a synek tenkrát mydlil v punkové kapele, tak to bylo na koncerty s Palmerem /Redback/ naprosto vyhovující. Jen jsem mu udělal facelift, páč byl nedokončený. Jinak máš recht, něco tam okolo ještě je a zdaleka to není všechno, pár kytar vysí v obýváku a další mám v dílně na opravy a repas. Děsně mě baví se v tom hrabat. Nějaká ta komba se různě povalují pod stoly a garáži. Trošku jsme tomu popustili uzdu, halt silně vyvinutá slabá vůle Tak to je masakr!! Klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 (upraveno) před 46 minutami, Tikal napsal: Rožďu máme jen jednoho, byl za cenu, které nešlo říct ne a synek tenkrát mydlil v punkové kapele, tak to bylo na koncerty s Palmerem /Redback/ naprosto vyhovující. Jen jsem mu udělal facelift, páč byl nedokončený. Jinak máš recht, něco tam okolo ještě je a zdaleka to není všechno, pár kytar vysí v obýváku a další mám v dílně na opravy a repas. Děsně mě baví se v tom hrabat. Nějaká ta komba se různě povalují pod stoly a garáži. Trošku jsme tomu popustili uzdu, halt silně vyvinutá slabá vůle iný škrečok. A ja som myslel, že toho mám viac, než je rozumné. Inak ľutujem, že som nekúpil Fernandes keď boli vo výpredaji po 200-300 Eur. Tá tvoja je mimoriadne pekná. edit: čo sa týka Rozdallu, tak dokončený som snáď ešte nevidel, plus čo kus, to dizajnový originál Upraveno 10. června 2024 uživatelem McStinger 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 JJ, je v tom i moje sběratelství a samozřejmě krutá nostalgie, Jolany, Dynacordy a pod... Nicméně vše je plně funkční a bez problémů hratelné. Hodně věcí jsme koupili doslova za pár korun a já to dal dokupy, takže to přibývá rychle. Navíc se okolo nás objevilo pár dětí kamarádů. které jsme mohli slušně vybavit, takže toho už dost odešlo. Jak jsem psal baví mne to si s tím hrát. Předělali jsme se synkem už pár kytar a další projekt je na cestě. Máme oblíbeného tvůrce snímačů, p. Dronského, který je hodně zapálený člověk, který je stavu vyrobit neuvěřitelné snímače na míru, tak ho využíváme pro naše projekty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 před 2 minutami, McStinger napsal: iný škrečok. A ja som myslel, že toho mám viac, než je rozumné. Inak ľutujem, že som nekúpil Fernandes keď boli vo výpredaji po 200-300 Eur. Tá tvoja je mimoriadne pekná. edit: čo sa týka Rozdallu, tak dokončený som snáď ešte nevidel, plus čo kus, to dizajnový originál Myslíš tu limitku Ravelle? To byla synkova první elektrika, chtěl jsem, aby měl něco pořádného a dodnes je to jeho nejoblíbenější kytara. Obecně máme ty Fernandesy moc rádi, máme tam myslím čtyři. Starého Mustanga, Strata a Sustainera. Výborné kytary za rozumné peníze. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 před 18 minutami, Tikal napsal: Myslíš tu limitku Ravelle? To byla synkova první elektrika, chtěl jsem, aby měl něco pořádného a dodnes je to jeho nejoblíbenější kytara. Obecně máme ty Fernandesy moc rádi, máme tam myslím čtyři. Starého Mustanga, Strata a Sustainera. Výborné kytary za rozumné peníze. Áno, tú. Pamätám si, keď si ju pred pár rokmi kúpil. Fakt vydarená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 No a tím to šílenství začalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Když už vám to tady spamuji, tak vám ukážu jednu libůstku, co jsme doslova za pár korun koupili na burze. Je to Yamaha RA 90 na většího bráchu RA 200 nahrával Gilmour party na albu The Wall, ale ten má tři rotační repráky. Na fotkách je sundaný pochromovaný rám, který jsem zrovna renovoval v dílně. 20230416_111613_1.mp4 20230416_112840.mp4 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 No a když se tu probírali i kytaristé, tak ještě synkův životní zážitek, když mu Steve Vai, uprostřed sóla v Lucerna music baru podepsal pickguard na jeho Ibaňu. Mimochodem, něco tak úžasného, nabitého a srdečného jsem na koncertě ještě nezažil... 20230429_211547_1.mp4 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 V 10. 6. 2024 v 12:09, Tikal napsal: Když už vám to tady spamuji, tak vám ukážu jednu libůstku, co jsme doslova za pár korun koupili na burze. Je to Yamaha RA 90 na většího bráchu RA 200 nahrával Gilmour party na albu The Wall, ale ten má tři rotační repráky. Na fotkách je sundaný pochromovaný rám, který jsem zrovna renovoval v dílně. 20230416_111613_1.mp4 20230416_112840.mp4 Pekné. Keby som bol vedel, že si taký zberateľ... Otec teraz cez víkend predal Solton Turbo Jet, bol by som Ti ho poslal :). Dosť drsný stroj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 (upraveno) @Tikal jsem u vytrzeni. Mam nutkani te zneuzit. Ja teda umim hrat jenom na nervy, ale posedla me predstava si slozit stavebnici. No a zkusil jsem par uprav - srazit prazce, vyuzil jsem k tomu jen domaci vybavu, hlinikovej vingl, pilnik a brusnej kamen (ten se ukazal jako kratkej pro tu praci)... Protoze puvodni snimave vazbili jak svina, poridil jsem EMGecka s konektorama, co se nemusej pajet. Podle videi jsem i oblepil vnitrek. Medeny pasky bylk malo, tak jsem si pomohl hlinikovym tackem na grilovani a pod pickguard alobal. No a jde mi o to, aby na to sahnul znalec a rekl mi, ze je to furt jen poleno, nebo se to jaks taks povedlo. Nechci upravy, jen zhodnoceni a upozorneni na chyby. Ukecam te? Upraveno 11. června 2024 uživatelem maama 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Krásný projekt. Hele se znalcem velmi opatrně , pár stavebnic a několik kompletně překopaných kytar mám za sebou, ale za znalce se fakt nepovažuji... Stále je co objevovat a hodně se učit. Dokážu poznat křivý krk, srovnat pražce, seřídit krk, vyměnit poťák a přepájet snímač, ale jak to začne elektronicky zlobit, posílám to odborníkům. Nicméně, pokud ti to pomůže a já toho budu schopen, rád pomohu, nebo poradím, pokud budu vědět. A budu vás ještě chvilku spamovat, přidám pár projektů. První byla stavebnice Tatocaster, která byla osazena snímači od p.Tůmy, které jsou dělané podle původních telecích snímačů. Prošla refinišem, protože to první provedení bylo takové nudné, teď jsme spokojení. Asi. Další projekt byl Stag z burzy za 500,- . Kytara byla částečně vybrakovaná a dost omlácená, ale jádro bylo dobré a krk a pražce ok. Synek si založil trashmetalovou kapelu a chtělo to nějakou pilu, tak jsem to pojali s notnou dávkou nadsázky, ale snímač jsme vzali vážně. Už delší dobu chtěl aktiv, tak jsme tam nacpali rozepínací EMG 81TW, který je opravdu hodně ostrý. Ne není to gay kapela, ale rádi provokujeme Máme obecně rádi relic kytary, nejlépe původní relic, ale když není, tak si to domrvíme sami. Projekt z nějaké no name kytary, do které jsem nacpal lipstick snímače. Velmi zajímavý a hodně zvonivý zvuk. Dostala kompletně novou, kvalitní elektroniku a tremolo s masivním mosazným blokem a zamykací mechaniky. Snažím se juniora obecně vést k práci, aby si sám zvládl něco opravit a udělat. Myslím, že ho to celkem baví, když mu pod ruka vzniká něco nového... 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Perfekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Jo, me jde prave o ty prazce, jak moc jsem to zprasil. Pisu sz. ruzova je fakt ulet:) Tele paradni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Panove mate to pekny, malem bych uz objednaval nejakou skladacku od Thomanna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Paráda, moc hezky a osobitě provedené renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Díky, baví nás to. Tak přidám něco ulítlého /jak jinak/. Na burze jsme koupili za 300,- kutilem napadené 100w kombo Fender Frontman 212r, ze kterého někdo udělal hlavu. No nekup to, za ty prachy, i když je to transka... A co se dělo dál je ve fotkách. No a nebyl bych to já, abych nevymyslel nějakou kravinku. Tak jsem prolezl dílnu a volné místo v rohu bedny opatřil brutalizátorem /pracovní název/. Úplně vidím ty nechápavé pohledy lidí, kteří něco vědí o elektronice Ještě to něco chtělo, krom lampy, kterou jsem přidělal k brutalizátoru, protože tam bylo pořád hluché místo... Intenzita podsvícení lze plynule regulovat. Konec hlášení. Jo a nehraje to vůbec špatně... 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 Dostal jsem takovy blby napad, ze bych se zkusil naucit na kytaru…zadny velky ambice koukal jsem na nejake akusticke kytary Cort? Je to uplne spatne? Nechci nic draheho, protoze je taky mozny, ze to po roce zase prodam skoro netknuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 Koukni se na hudební bazar, tam je toho dost, zejména těch druhých případů https://hudebnibazar.cz/akusticke-kytary/110200/?is=1&p=1&f=&kat=110200&n=vse&r=&i=50&o=levne&ign=on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se