McStinger Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 4. 2. 2026 v 15:23, OndraPod napsal: Höfner je prý na pokraji bankrotu a hrozí ukončení výroby, tak jsem se rozhodl kopnout do vrtule a konečně pořídit Höfner BK Club-Bass, ale mám velké dilema - černou nebo sunburst? Sám jsem tu x-krát radil nikdy nekupovat černou akustiku/semiakustiku, tak si teď připadám jako největší pokrytec Ale ta černá base je prostě tak strašně cool To máš fuk, obidve vyzerajú fajn. Hoď si korunu a zober tú, ktorá nevyšla . Aj tak keď jednu kúpiš, budeš si hovoriť, či by tá druhá nebola krajšia 1
McStinger Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Chýbalo mi niečo, na čo si môžem len tak narýchlo brnknúť v noci, keď už sú všetci zalezení. Tie dva halfstacky čo mám sa na to moc nehodia, tak som išiel úplne opačným smerom a kúpil som Nux Mighty Plug Pro. Musím povedať, že zvukovo celkom fajn a je to použiteľné na celý rozsah od čistého až po higain. Cez mobil alebo tablet si človek urobí nejaké presety a potom už to ide aj bez mobilu. Utiahne veľké slúchadlá v pohode. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lalla Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Fender Mustang micro je asi lepší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pačes Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Nějak se mi to vymklo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Trawex8 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 9 hodinami, Lalla napsal: Fender Mustang micro je asi lepší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám něco velmi podobného od Voxe, stejnej princip i ovládání, výstup do sluchátek, super zvuk... akorát na to moc nehraju
Prochy68 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Ja mam ten novejsi Mustang s displejem v supliku a nehraju na to vubec
McStinger Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 8 hodinami, Prochy68 napsal: Ja mam ten novejsi Mustang s displejem v supliku a nehraju na to vubec Práve preto som za to nechcel vyhodiť moc, lebo to väčšinou bude sedieť v šuplíku, na sluchátka mám najradšej Kempera. Ale občas to využijem. 1
Fade Odesláno 7. února Autor Nahlásit Odesláno 7. února Já používám na doma pluginy od Neural DSP. Neznám nic lepšího. Na živo používám Quad Cortex a tam můžu používat i ty pluginy. Já jsem vždycky taková ta malá cvičítka odsuzoval. Vždycky to hrálo jak zdechlé a strašně umělé. To fakt raději za 2 tisíce ten plugin, za litr zvukovku a mám zvuk jako ze studia.
OndraPod Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Tak jsem zase nevěděl co s roupama, tak si říkám zkusím koupit na akustiku 13ky bronzovky, vrchní deska má skoro 3mm tak to musí zvuku jen pomoct. Samozřejmě opak byl pravdou, zvuk oproti 12kám takový nijaký, tak jsem po 14 dnech kytaru ani nevím proč zkusil podladit o půl tónu a nestačím zírat jak to hraje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se