McStinger Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 V 23. 11. 2020 v 10:03, p3k napsal: Já včera nainstaloval po delší době znovu CUBASE, tak uvidím, jestli mne to taky chytne... Svojho času som prešiel z Cubase na Reaper. Za smiešny peniaz fakt veľký kopec muziky. Žiadne obmedzenia, žiadne debilné dongle, kontá a pod. před 9 hodinami, Zmizík napsal: Si zas na gear4music něco vobjednám. Kurvy, prej 2-3dny dodání. Neviem, čo chceš kupovať, ale Andertons už pomaly chystá Black Friday. Predchádzajúce roky mali fakt niektoré veci až za neuveriteľné ceny. Neviem, ako bude tento zkovidený rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Pánové, Boss me-80 na takové to domácí hraní do sluchátek, ano či ne? Případně nějakou alternativu do 10k max? Díky za tipy.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Mooer GE200? Alebo GE300 Lite? Moc túto firmu nemusím, ale tie dve veci vyzerajú fajn. Andertons tento rok zatiaľ žiadna sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Boss me-80 neumi impulsy, ten Mooer GE200/300 jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 No ja tusil, ze to nebude tak jednoduchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Hlavne je to o tom, aký spôsob ovládania Ti viac vyhovuje. Plus miesto, Boss je o dosť väčší. No a impulzy nie sú zlá vec, hlavne na sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Takze jsem si opet dal limit do 10k a uz vidim ze to bude vic, v rychlosti jsem koukal a 300lite se mi pomerne libi. Asi tomu venuju sobotu nebo nedeli a rozhodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Ja som na tieto Mooery pozeral, keď som zvažoval, či zobrať Kemper, alebo nie a celkom sa mi pozdávali. Oni sa Číňani už fakt hrabú do kategórie Helixu a Kempera. 300 lite je podľa mňa fajn voľba, ak Ti nebude chýbať pedál. Ale má to vstupy na externý. Muziker má teraz v rámci Black friday zľavu 5% na všetko do 29.11., len treba zadať kód BLACK, tak by si rozpočet moc nepreskočil. Vrátiť sa to dá, ak by to bola šunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Ja mam uz dva roky Headrush Gigboard a jsem s nim fakt spokojenej, je to fakt totalne blbuvzdorny a ma hezky prehledny interface. https://www.thomann.de/cz/headrush_gigboard.htm Mooer GE300 Lite vypada byt dost podobny, ale ma dvojnasobek prepinacu a mnohem vic ovladacich prvku, za v podstate stejnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Jo, ono sa dnes už v tejto cenovej nájde slušných mašín viac. Ide skôr o ovládanie, čo komu viac sedí a potom o fíčury, ktoré človek uprednostňuje. Napríklad ten GE300 lite má pomerne krátky looper, zase zvládne "profilovanie". Ak ide o IR, tak tie zvládne aj GE200, alebo napríklad Hotone Ampero, tieto majú aj "bubeníka". Človek aby sa v tom pohrabal a porovnal. Čo by som ale nebral, sú Zoomy, Zoom nejak zaspal dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 njn, klasicky umely omezeni aby si nekonkurovali sami sobe a donutili cloveka koupit nejvyssi radu. Headrush ma looper 20 min ale zase nejde ulozit do pameti, coz umi jejich Looper Station. Taky mi nedovoli pouzit vic nez dva efekty stejnyho typu v jednom presetu, ne ze bych to v realu potreboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Hotone Ampero taky nevypadá špatně asi začnu postupně objednávat a zkoušet Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 V 14. 11. 2020 v 2:06, McStinger napsal: Pre totálny nedostatok času som si na Axe moc nezahral, možno tri večery po dvoch hodinkách. Neviem, mám trochu zmiešané dojmy. Lezie z toho kopa kadejakých zvukov, fajn efekty a tak. Ale stále mi to znie nejak ostro. Má to dynamiku, tvári sa to ako aparát, ale niečo tomu chýba. Či je to tým, že zatiaľ iba na sluchátka, ale zase lampáč mi cez Torpedo hrá fajn aj na sluchátka a Kemper tiež výborne. Vlastne zatiaľ sa mi na Axe páči jediný aparát, JCM800. Rectifiery tiež nehrajú zle. Je to ale všetko také jedovaté, presné a hlavne únavné. Ešte aj stará Ultra mi asi znela lepšie. Basa celkom OK, ale aj z nej mám nejaký divný pocit, ako keby bol do zvuku primiešaný flanger. Fakt neviem, či to za tie prachy stojí. Možno na živé hranie, keď sa to preženie cez repro. Musím trochu poopraviť sám seba. Konečne som mal trochu viac času pohrať sa s Axe a prišiel som mu na chuť. Je to fajn mašina, možno si ju nechám. Dá sa s tým vyhrať a vyťahať z toho výborné zvuky. Netreba to porovnávať s lampovými aparátmi, aj keď sa ich to snaží napodobniť, treba ho skrátka brať tak, ako je. Ak chce niekto modelingový krám a kopec efektov a chujovín v jednom, tak aktuálne asi nič lepšie neexistuje. Kemper s dobrým profilom znie skoro na nerozoznanie od originál aparátu, to je druhá cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Tak nakonec jsem vzal tu 200 a pro moje potreby myslim bude naprosto dostacujici. To zase budou probdely noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Ahojte, do buducna uvazujem PRS Standard vs. PRS Starla vs. Fender Player Mexico? Chcel by som to na domace brnkanie blues/rock. Vaše nazory prosim? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Hlúposť, netreba mi nič :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 To sou celkem rozdilny kytary(relativne). Jestli chces strata, kup Fendera, jestli moderni verzi Les Paula, kup Starlu a jestli neco mezi, kup Standarda, ten bude urcite nejuniverzalnejsi(predpokladam ze je rec o SE). Chybu asi neudelas s zadnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Dakujem, pojdem do nizsej vody plavat po novom roku. Nieco ako Yamaha Pacifica mi bude stacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak ale to sa musíš pozrieť po nejakej nižšej sérii Pacifiky, najviac asi trojstovkovej, inak neušettríš. Mne sa Pacifica odjakživa páči a aj keď ju kupovať nebudem, tak ak mám príležitosť, do ruky ju zoberiem. No a tie nižšie série nie sú nejaké extra zázraky, čo sa týka spracovania. Ale zas môže to byť kus od kusa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Toto fakt nas.. https://dennikn.sk/2202085/na-stedry-den-mu-ukradli-takmer-vsetko-netusili-co-urobili-hovori-andrej-seban/ Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se