Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

již delší dobu vybírám své první automaty a mé požadavky byly:

- swiss made

- oblekovky

- hnědý pásek

- světlý ciferník

- velká vteřinovka

- další komplikace max datum

- možný průhled na strojek

- cena kolem 10 k

vím, že mi to nenechává moc prostoru, ale nejvíc mi do oka padly tyto hodinky: Edox Men's Les Vauberts (odkaz)

Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo s nimi zkušenost a s eshopem ashford?

Samozřejmě, pokud by někdo věděl o zajímavé alternativě, popřípadě i o něčem z druhé ruky v dobrém stavu, dejte vědět.

Odesláno

Ashford je seriózní obchod. K ceně je třeba připočítat 21% DPH při dovozu.

Bohužel Ti nefunguje odkaz. Některé modely Les Vauberts mají indexy, které jsou snad úplně totožné s IWC - do toho bych nešel. Tak snad jsou to jiné :-).

Odesláno

K alternativám: Z těch dostupnějších mě napadá i něco na způsob Hamilton Valiant H39515754, popřípadě H39515753 (bez průhledu na strojek). Možno je zmínit i klasiku

(je i varianta s koženým řemínkem) či
(myslím, že i přes zobrazenou funkci dne i data nevypadá číselník nijak přeplácaně). Například v Koscomu se v této cenové dohledáš něčeho jako Candino Classic C4494/2 (nejspíše Sellita SW 200-1; nevypadají úplně mimo; respektive nápis na číselníku - Sapphire - působí trochu nadbytečně, řekl bych prvoplánově/levně). Nějaké informace a foto viz (Candino Classic C4494/3): http://uhrforum.de/candino-classic-herrenuhr-automatic-c4494-3-a-t140803

Odesláno

Omlouvám se za odkaz, nevím proč nefunguje, ale stačí kliknout na tu adresu a dát enter...

Nicméně jsou to tyto hodinky za 445 $:

85010-3B-AIN_FLA.jpg

A ty Hamiltony s římskými číslicemi vůbec nevypadají špatně :))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...