Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cestami klikatými se ke mně dostaly chrona Omega de Ville Prestige chronograph v černé barvě. Snažil jsem se o nich něco dohledat.

Serial : 483336419
Made : Swiss
Features:
Chronograph - Complicated watch with a function for measuring short time periods in addition to its function for permanently displaying hours, minutes and seconds
Small Seconds ? A hand on a sub-dial which tracks seconds; typically it completes a full rotation in one minute
Movement : Caliber Omega 861. Manual winding chronograph movement
Case : Stainless steel
Crystal : Scratch-resistant sapphire crystal
Dial : Black
Water resistance : 30m (100 feet)
Size : Gents. Case Diameter: 36 mm

Series : De Ville (International Collection 1993)
Reference number : 4840

Z toho to vypadá, že jsou to spíše perspektivní vintage chrona, snad jen použití cal Landeron 861 , vyráběného od šedesátých let a používaného v Moonwatch

mi přišlo, že se hodí mezi vintážky.

Snad jen pro zajímavost dočetl jsem se, že byly vyráběny ve třech barevných variantách ciferníku a to, bílé (60% kusů), černé (30% kusů a stříbrné (10% kusů).

Jeden ze zdrojů uváděl dokonce počty, 600, 300 a 100, ale to by znamenalo, že se jedná o limitku s 1000 kousky. K tomu jsem ale nic bližšího nenašel.

Tak přidávám několik fotek z dnešního dne. Líbí se mi modrý odstín antireflexu. Fotky na ruce s obvoden 17,5 cm (typ: lovecký salám)  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...