Kupa54 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Cestami klikatými se ke mně dostaly chrona Omega de Ville Prestige chronograph v černé barvě. Snažil jsem se o nich něco dohledat. Serial : 483336419Made : SwissFeatures:Chronograph - Complicated watch with a function for measuring short time periods in addition to its function for permanently displaying hours, minutes and secondsSmall Seconds ? A hand on a sub-dial which tracks seconds; typically it completes a full rotation in one minuteMovement : Caliber Omega 861. Manual winding chronograph movementCase : Stainless steelCrystal : Scratch-resistant sapphire crystalDial : BlackWater resistance : 30m (100 feet)Size : Gents. Case Diameter: 36 mmSeries : De Ville (International Collection 1993)Reference number : 4840 Z toho to vypadá, že jsou to spíše perspektivní vintage chrona, snad jen použití cal Landeron 861 , vyráběného od šedesátých let a používaného v Moonwatchmi přišlo, že se hodí mezi vintážky.Snad jen pro zajímavost dočetl jsem se, že byly vyráběny ve třech barevných variantách ciferníku a to, bílé (60% kusů), černé (30% kusů a stříbrné (10% kusů).Jeden ze zdrojů uváděl dokonce počty, 600, 300 a 100, ale to by znamenalo, že se jedná o limitku s 1000 kousky. K tomu jsem ale nic bližšího nenašel. Tak přidávám několik fotek z dnešního dne. Líbí se mi modrý odstín antireflexu. Fotky na ruce s obvoden 17,5 cm (typ: lovecký salám) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Ta druhá fotka je skvělá ... stejně jako tyhle vintážky. Jak na ně moc nejsem, tyhle tiše závidím...
guzmic Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Tak ty jsou skvělý, těžká závist.Nádherný hodinky. ;-)
Kupa54 Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Děkuji za reakce, nikdy jsem si nemyslel, jak obtížně se fotí černý cifr se stříbrnými indexy
straspol Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Jsou to nádherné hodinky. Jednoduché, čisté. Ne nadarmo se říká že v jednoduchosti je síla. Gratuluju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se