Roman-ZA Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Velmi zaujimavy pocin -. Redux z Velkeho Jablka http://wristwatchestoday.com/quick-reviews/redux-co-courg-kickstarter/ Upraveno 26. března 2016 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Podle fotky pěkný, zítra si o tom musím něco přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Zial, budes sklamany. Luneta nesedi a nelicuje, Lumi biedna. Skoda, preskoda, ze to takto skrvavili Inak by to hodinky presne podla mojej chuti a vkusu. Upraveno 27. března 2016 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Podle toho co píšeš, žádná sláva. Otázka je zda zda cena odpovídá kvalitě. Jestli je máš doma,hod jsem nějakou lepší fotku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Nie, nemam. Uvidel som ich na webe a bol som poteseny. Bolo to presne to, co som hladal. Potom som si precital vlakna a pozrel fotky a bolo po nadseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Něco jsem si pohledal a přečetl... Není všechno zlato co se třpytí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Ja sa cudujem, ze nieco take mu ludia kupia. Zlate Vostoky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Spousta lidí neřeší co kupuje, prostě se jim to líbí a hotovo. Ale za ty peníze by ta úroveň zpracování měla být jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Suhlas, ale my sme chronomagori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ja sa cudujem, ze nieco take mu ludia kupia. Zlate Vostoky Tak si ty vostoky kup a zjistis,zes udelal blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ja nevravim, ze si ich idem kupit, ale toto je vazne moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ja nevravim, ze si ich idem kupit, ale toto je vazne moc.Je no,koukal jsem na to,cos me poslal. Vostoky jsou lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Včera jsem koupil, dnes poprvé nosil. Náhoda, býval bach po nich nešáhl. Ceně však nešlo odolat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Dostal jsem model z "lepšího" titanu, v plnotučném balení (včetně notýsku (WTF???)) a extra řemínkem. Ten Horween řemen je pěkný. Stojí za hřích! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Vypadají rozhodne lépe než na ofiko fotkách. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Tak si ty vostoky kup a zjistis,zes udelal blbost.Kupil som si a nemyslim, ze som spravil blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Dostal jsem model z "lepšího" titanu, v plnotučném balení (včetně notýsku (WTF???)) a extra řemínkem. Ten Horween řemen je pěkný. Stojí za hřích!A jak je na tom ta lumi? Rucky vypadaj dobre, tak snad jsou citelny a vydrzej dlouho svitit?Pochlub se - proste se rozepis :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Sedím ve vlaku, lepší foto nezařídím. Jsou to pěkné hodinky. Nekřičí na vás luxus, tváří se více jako nářadí, působí utilitaristickým dojmem. Myslím že se mu to povedlo - ono to sklidilo dost kritiky obecně za čínskou výrobu, za v podstatě okamžite objevivší se kopie, ale když se člověk odprostí od pomluv, není to špatné. Lunetka sedí zcela beze spár, jde zatím ztuha ale cítím že se zabíhá. Trojúhelník ukazuje zcela přesně na 12tou hodinu, moje nevykazují žádný problém v tomto směru.SuperLuminova je shit. Mám ji na jedněch Wengerech a tady se chová stejně. Svítí jako kráva, tak 3 vteřiny. Nicméně, právě jsme vjeli do tunelu a svítí to jasně i v pološeru, asi lépe než moje Tritiové hodinky. Dnes ráno jsem je v pološeru s obtížemi také přečetl, po celonočním pobytu ve tmě. Prostě, porovnání s tritiem nesnesou, ale chovají se zcela identicky jako moje Wengery.Zpracování všeho (pouzdro, cifr, ručky, korunka atd.) hodnotím pozitivně. Jsem strojař a tohle je dobře obrobený kousek titanu.Ti.Gr5 verze je hodnocená na 20 ATM, a dle info na internetu s lépe obrobenou lunetou, tedy určitě Ti.Gr5.Velikost: Přišel jsem pro ně s 47mm hodinkami na ruce. Zdály se mi jako dětská verze... Již po 5ti minutách, je však zřejmé, jak je 39mm pohodlná velikost. S pohodlím souvisí i již zmiňovaný Horween. Tedy nejdříve zděšení, nyní spokojenost.Balení: na mě zbytečně komplikované. Dřevěná bedýnka, látkové pouzdro, notes... Víc než je třeba...Více info poskytnu po někaké době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Rychlý update: malinko jsem podhodnotil tuto SuperLumiNova. Svítí to do rána a i po ránu se dá přečíst. Můj Wenger svítí méně. V podstatě se oproti více zářícím strojům musíte soustředit na to že odečítáte čas, nejde to tak automaticky jako s tritii. Přes den je to opravdu dobré - i v mírném šeru to svítí jak pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Jsou fakt povedeny, jednoduchy prehledny tooly a titan Gr-5 taky potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se