Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

PVD a open heart.. Pre mňa to nebude .. Pozri Omegy s cal 9300(speedmaster a planet ocean) Zenith tribute to Felix napr

http://www.goldeligius.cz/hodinky-omega/omega-seamaster-planet-ocean-232-92-46-51-03-001-titan.html

Nooo, skode jen toho pasku - ze je to pryz :( Myslite, ze by byl problem, aby me tam dali misto modre pryze modry krokodyl?

Upraveno uživatelem Paradox.f
Odesláno

Se s tím dvakrát vycachtáš a s krokouše bude smrdutej lachtan...

Si něco časem dokoupíš.

Odesláno

http://www.goldeligius.cz/hodinky-omega/omega-seamaster-planet-ocean-232-92-46-51-03-001-titan.html

Nooo, skode jen toho pasku - ze je to pryz :( Myslite, ze by byl problem, aby me tam dali misto modre pryze modry krokodyl?

Já si dovolím jen takovou věcnou poznámku. Ta modrá ve skutečnosti vypadá "daleko hůře" než na obrázku, proto bych za sebe doporučoval vyzkoušet ty hodinky prvně u AD a pak se pouštět do konfigurací a objednávek, abys nebyl ve finále zklamán, není to málo peněz.

Odesláno

Já si dovolím jen takovou věcnou poznámku. Ta modrá ve skutečnosti vypadá "daleko hůře" než na obrázku, proto bych za sebe doporučoval vyzkoušet ty hodinky prvně u AD a pak se pouštět do konfigurací a objednávek, abys nebyl ve finále zklamán, není to málo peněz.

Plný súhlas.. Práve preto som mal ocelovy čierny model
Odesláno

Panove, dekuju za tipy.

Pro tentokrat mam vybrano. Chci modrou verzi Omega Seamaster Planet Ocean, idealne s modrym kroko paskem. Tu modrou, o ktere rikate, ze je hrozna, jsem videl na "B SOH" a to je presne ta modra, ktera se mi libi. Za ty penize, in-house strojek a navic, jsou nadherny. Az budou u me doma, tak Vam je sem poslu. Uz jsem psal do butiku, zda-li me s tim krokodylim paskem umeji pomoct a pocitam, ze si je do 14 dni vyzvednu.

Takze, diky moc! Typ na Omegy super :)

Odesláno

Černý model + ocel je asi nejlepší možné provedení PO.

S oranžovými čísly samozřejmně :D

Odesláno

Ale proč ne :D , být to na mě, vzal bych pro sebe celo-oranžové :D , ty jsou super.

A jinak se nemůžu ztotožnit s názorem, že na PO je stejná modrá, jako na SOH, kde je světlejší a hlavně s takovým nádechem perleti. Ale proti gustu ... :) .

Odesláno

Ale proč ne :D , být to na mě, vzal bych pro sebe celo-oranžové :D , ty jsou super.

A jinak se nemůžu ztotožnit s názorem, že na PO je stejná modrá, jako na SOH, kde je světlejší a hlavně s takovým nádechem perleti. Ale proti gustu ... :) .

Ja se drzim porekadla: "modra je dobra" a to at uz svetlejsi, nebo tmavsi :)) Me se ta modra strasne libi. Koupim si tu s kaucukem, posleze si najdu poradnyho modryho krokodyla - BTW mate nejaky tip, kde se da na takovyhle luxusni hodinky koupit stejne luxusni pasek bez ohledu na cenu?

Odesláno

Koupim si tu s kaucukem, posleze si najdu poradnyho modryho krokodyla ...

Ale joo, já Ti to neberu, mě se to nelíbí a jsem trochu zaujatý, ale já je taky nosit nebudu, takže úplně v pohodě. Omega PO je každopádně klasika a mě i dobře sedí na ruce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...