stepecken Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Omega https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/planet-ocean-600m/the-collection/catalog/ Modre sú titan Cierne a oranžové oceľ Bicolor
Paradox.f Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) PVD a open heart.. Pre mňa to nebude .. Pozri Omegy s cal 9300(speedmaster a planet ocean) Zenith tribute to Felix napr http://www.goldeligius.cz/hodinky-omega/omega-seamaster-planet-ocean-232-92-46-51-03-001-titan.html Nooo, skode jen toho pasku - ze je to pryz Myslite, ze by byl problem, aby me tam dali misto modre pryze modry krokodyl? Upraveno 27. března 2016 uživatelem Paradox.f
stepecken Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Kúpiť na ťahu.. A časom dokúpiť krokodíla od Šímu napr
Bembeg Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Se s tím dvakrát vycachtáš a s krokouše bude smrdutej lachtan...Si něco časem dokoupíš.
Sphinxx Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 http://www.goldeligius.cz/hodinky-omega/omega-seamaster-planet-ocean-232-92-46-51-03-001-titan.html Nooo, skode jen toho pasku - ze je to pryz Myslite, ze by byl problem, aby me tam dali misto modre pryze modry krokodyl?Já si dovolím jen takovou věcnou poznámku. Ta modrá ve skutečnosti vypadá "daleko hůře" než na obrázku, proto bych za sebe doporučoval vyzkoušet ty hodinky prvně u AD a pak se pouštět do konfigurací a objednávek, abys nebyl ve finále zklamán, není to málo peněz.
ave1112 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Suhlasim z stepeckenom-Kubom, mas in-house, velkost sedi a vodotesnost suprova, nemas o com premyslat, uz len vybrat presny model :-)
stepecken Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Já si dovolím jen takovou věcnou poznámku. Ta modrá ve skutečnosti vypadá "daleko hůře" než na obrázku, proto bych za sebe doporučoval vyzkoušet ty hodinky prvně u AD a pak se pouštět do konfigurací a objednávek, abys nebyl ve finále zklamán, není to málo peněz.Plný súhlas.. Práve preto som mal ocelovy čierny model
Sphinxx Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Černý model + ocel je asi nejlepší možné provedení PO.
Paradox.f Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Panove, dekuju za tipy.Pro tentokrat mam vybrano. Chci modrou verzi Omega Seamaster Planet Ocean, idealne s modrym kroko paskem. Tu modrou, o ktere rikate, ze je hrozna, jsem videl na "B SOH" a to je presne ta modra, ktera se mi libi. Za ty penize, in-house strojek a navic, jsou nadherny. Az budou u me doma, tak Vam je sem poslu. Uz jsem psal do butiku, zda-li me s tim krokodylim paskem umeji pomoct a pocitam, ze si je do 14 dni vyzvednu. Takze, diky moc! Typ na Omegy super
Messiah Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Černý model + ocel je asi nejlepší možné provedení PO. S oranžovými čísly samozřejmně
Sphinxx Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Ale proč ne , být to na mě, vzal bych pro sebe celo-oranžové , ty jsou super. A jinak se nemůžu ztotožnit s názorem, že na PO je stejná modrá, jako na SOH, kde je světlejší a hlavně s takovým nádechem perleti. Ale proti gustu ... .
Paradox.f Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Ale proč ne , být to na mě, vzal bych pro sebe celo-oranžové , ty jsou super. A jinak se nemůžu ztotožnit s názorem, že na PO je stejná modrá, jako na SOH, kde je světlejší a hlavně s takovým nádechem perleti. Ale proti gustu ... . Ja se drzim porekadla: "modra je dobra" a to at uz svetlejsi, nebo tmavsi ) Me se ta modra strasne libi. Koupim si tu s kaucukem, posleze si najdu poradnyho modryho krokodyla - BTW mate nejaky tip, kde se da na takovyhle luxusni hodinky koupit stejne luxusni pasek bez ohledu na cenu?
Sphinxx Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Koupim si tu s kaucukem, posleze si najdu poradnyho modryho krokodyla ...Ale joo, já Ti to neberu, mě se to nelíbí a jsem trochu zaujatý, ale já je taky nosit nebudu, takže úplně v pohodě. Omega PO je každopádně klasika a mě i dobře sedí na ruce.
Paradox.f Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Mame tu nejaky tip na ten pasek?
Sphinxx Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Origo se nedělá? Pokud ne a spokojíš se s tím, že nebude vyloženě doléhat k pouzdru, tak bych zkusil Šímu, ten šije řemeny a myslím, že by to zvládnul. Případně takto: http://www.strapshop.cz/omega/rios-master
Návštěvník Jagman Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Atelier Sima a nebo Strapshop
Sphinxx Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48908-sima-prague/?hl=%2B%C5%A1%C3%ADma+%2Bprague
Micey Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Ono teda hlavne pasek s vodotesnosti 0 na potapecsky hodinky je celkem blbost. Lec to je asi takova moje uchylka.. Vzal bych je na tahu.
Rufanius Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 I když brajtle jsou brajtle tak se můžeš kouknout třeba k PANERAI určitě si nějaký slušný vybereš třeba LUMINOR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se