Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 3. 2016 v 22:54, Porsche_911 napsal:

Můj dojem z toho je, že jsi to mohl nechat ještě trochu uzrát názorově :)

S rozpočtem 3 kila je mnoho modelů / značek lepších

Ještě pro zajímavost, jakou máš afinitu ke značkám aut? Čím jezdíš nebo co tě oslovuje? 

Každopádně ať ti Navitimery dělají radost!

Tak to je hodně individuální :) Hodinky mají hlavně dělat radost a za mě to je dobrá volba. Byla by nuda, kdyby tu všichni měli stejné hodinky :)

Odesláno

Taky bych si za ty prachy koupil něco jinýho (i když Navitimery mám od funglovek už přesně 9. rok).

Ale to není důležitý. Důležitý je, že dělaj radost Tobě! Ať Tě bavěj taky hromadu let :-)

Odesláno
  V 29. 3. 2016 v 9:02, Paradox.f napsal:

Jezdim v Infiniti :) Ja s Tebou souhlasim, ze jsem mel dozrat. To je to, co jsem rikal.

A das me nejakej tip, kterej by sis Ty koupil, kdyby si mel 300tis? Bavime se o velkych hodinkach s chrono.

Co se týká modelů hodinek, které bych být Tebou vybral za 300tis. tak to je těžší takhle vypálit, a protože výběr s tímto rozpočtem je samozřejmě širší než někde jen kolem 100tis +-20tis. Kč je hodně na Tobě a individuálním vzdělávání co a proč chceš :)

To máš stejné jako s auty, když sháníš auto třeba za 350tis. tak je fuška najít něco kloudného, ale když máš 2mil. Kč tak už si vybereš 95% produkce ať už nové nebo ojeté a záleží co Tě opravdu oslovuje a k čemu to má být.

Já jsem docela zatížený na Rolex takže já osobně čekám na nový model Daytona s keramickou lunetou:

RPR_Rolex_daytona_2016_white_blackRegist

Nicméně schválně, jak se Ti líbí Rolex Yacht Master II, který je jako model hodinek opravdu zajímavý (a pro někoho kontroverzní)?

Za mě:

• Na ruce sedí zpravidla líp než na obrázku takže si je kdyžtak pro zajímavost někdy nekdě zkus
  • Jsou to 44mm a řekl bych, že jim ta velikost sedí tak akorát
  • Ten timer je vážně pěkná funkce a po hodinkářské stránce jde o zajímavou a unikátní komplikaci
  • Startovat regatu asi nepotřebuješ, ale to nevadí, to málokdo :) můžeš s tím měřit čaj atd. :)
  • Líbí se mi, že fyzický pohyb lunety je potřebný pro funkci timeru
  • YM II, resp. jako obecně Rolex má lepší resale value (ikdyž chápu, že kvůli tomu si hodinky nekupuješ)
  • Nejvíc se mi líbí varianta s bílým zlatem a platinou což je ale mimo budget tak to jen pro srovnání nalevo jak to vypadá
  • Koukni se na video jak to hezky funguje 
  • Tady je pěkná recenze, stojí za přečtení! https://www.hodinkee.com/articles/the-rolex-yachtmaster-ii-regatta-timer-ref-11680

tumblr_nr48fhAxTr1sv8r9mo1_1280.jpg

Odesláno

Gratulace a jsem rád že nejsem jediný kdo na jaře propadl brajtlo mánii. Já si koupil před měsícem no vlastně ani ne Navitimer 01 46mm. Kouknout se zespoda na strojek je taková chronoerotika :-)

Odesláno

Jsou parádní, i ten průhled u takového stroje chápu :-)! Hodinky, které tady kolegové postovali budou zapomenuty, ale Navitimery budou žít napořád. Kdyby byly alespoň trošičku vodotěsné, nikdy bych Worldy neprodal.

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 16:41, jacob napsal:

Jsou parádní, i ten průhled u takového stroje chápu :-)! Hodinky, které tady kolegové postovali budou zapomenuty, ale Navitimery budou žít napořád. Kdyby byly alespoň trošičku vodotěsné, nikdy bych Worldy neprodal.

Jakože Panerai Luminor, JLC Master Conmpressor, Rolex Daytona a Rolex Yachtmaster budou zapomenuty kvůli Breitlingu, který to musel už jednou položit a prodat licenci na Navitimery Sinnu ? :-)))))

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 20:07, Mitak napsal:

Jakože Panerai Luminor, JLC Master Conmpressor, Rolex Daytona a Rolex Yachtmaster budou zapomenuty kvůli Breitlingu, který to musel už jednou položit a prodat licenci na Navitimery Sinnu ? :-)))))

Sice reaguji pozdě, protože jsem na vlákno zapomněl, ale rád odpovím. Jako majitel dvojich PAM klidně napíši, že Navitimery jsou nesrovnatelná legenda. Ty hodinky snesou srovnání s Daytonama, ale nějaké JLC apod. nikdo kromě nás nezná :-).

Návštěvník Mitak
Odesláno

To že je JAKÝKOLIV Breitling legenda a modla mezi nemajetnou anebo rychlokvašeně zbohatlou populací přece neznamená, že na to musíme nahlížet jejich zoufalou perspektivou, když tomu rozumíme víc, ne ? ;-)

Odesláno
  V 12. 4. 2016 v 8:40, Mitak napsal:

To že je JAKÝKOLIV Breitling legenda a modla mezi nemajetnou anebo rychlokvašeně zbohatlou populací přece neznamená, že na to musíme nahlížet jejich zoufalou perspektivou, když tomu rozumíme víc, ne ? ;-)

picard_clapping.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...